Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Baccoleno – Asciano

Toscana er kendt for billedskønne panoramaer, men sjældent er det så flot som på Agriturismo Baccoleno.

De otte lækre lejligheder med aircondition, wi-fi, opvaskemaskine og vaskemaskine ligger her på toppen af en skøn bakke i fredfyldte omgivelser. 

pris pr. nat
Fra 608,-
pris pr. nat
Fra 608,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden er 70 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Lejligheden er 54 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine).

Lejligheden er 52 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine).

Lejligheden er 99 m2 stor fordelt på to etager. På første etage finder du indgangen via en overdækket terrasse med bord og stole, her har du en stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og badekar. På anden etage finder du et lille soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser.

Lejligheden er 78 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt badeværelse med badekar og toilet.

Lejligheden er 77 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Lejligheden er 85 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser (og vaskemaskine).

Er i grunden et selvstændigt lille hus på 75 m2 i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Store, flotte lejligheder

 • 360 graders udsigt

 • Aircondition og opvarmet pool

Beskrivelse af Agriturismo Baccoleno – Asciano

Toscana er kendt for billedskønne panoramaer, men sjældent er det så flot som på Agriturismo Baccoleno.

Den gamle gård Baccoleno er virkelig usædvanlig malerisk, og der er tænkt på alt ved istandsættelsen. De otte lejligheder er således særdeles rummelige, smagfulde og har alle privat udeplads med bord og stole, enten i form af terrasse i direkte forbindelse med lejligheden eller som en havepavillon få meter fra den. Komforten er som allerede antydet også i top med airconditon, wi-fi, opvaskemaskine og vaskemaskine i hver lejlighed. 

Beligenheden får du faktisk ikke meget bedre. Jeg har set mange vingårde, men Baccoleno står for mig som en af dem, med den smukkeste udsigt over området Crete Senesi med det skønne bakker med cypresserne langs grusvejen op til vingården.

Udflugter fra Agriturismo Baccoleno

Udflugtsmuligheder kommer du ikke til at savne her. Du har lidt over seks kilometer ind til den tilbagelænede lille by Asciano, hvor du finder alle slags butikker, togstation og et fint udvalg af gode spisesteder. Det er oplagt at tage en tur eller to til Siena, som ligger 30 kilometer herfra, og mon ikke også de 27 kilometer til Montalcino er turen værd?  

Altid lun pool

Poolen på Agriturismo Baccoleno fortjener speciel omtale. Den er nemlig indrettet i den tidligere lade, en naturligt lys bygning (nu gjort endnu lysere med delvis glastag), og udstyret med store glasdøre ud til græsplænen på to af de fire sider. Således åbnes dørene ud til det fri, når vejret er til det, mens man i ydersæsonerne kan lukke dem og opvarme poolen. Den er for resten 11 x 6 meter stor (dybde 120-205 cm), og her er selvfølgelig liggestole, men også omklædningsrum med bruser. Det er lækkert med opvarmet pool om efteråret eller foråret og skønt med lidt skygge i højsommeren. Du kan også købe en kop kaffe eller noget koldt i den lille poolbar.

/Flemming

Check-in / Check-ud

kl. 16:30 - 19:00 / Inden 10:00

Skiftedag

Lørdag-lørdag
Ophold på 4-6 nætter kan arrangeres mod gebyr, kontakt os

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Aircondition klokken 8:00-22:00
Poolen er opvarmet i ydersæsonen – åbent medio Marts – primo November
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Aircondition (hvis ønsket klokken 22:00-8:00): 7 € per dag
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Ekstra seng: 10 € per dag
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3
Husdyr tilladt for 30 € ekstra i slutrengøring.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.