Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo il Poderino – Siena

Midt i Chianti ligger vingården Agriturismo il Poderino i det smukkeste landskab omgivet af vinmarker og olivenlunde. Køb din vin direkte fra de søde, hjælpsomme ejere og nyd den ved poolen eller i din private have.

Man bliver hurtigt forvænt med smuk udsigt og harmoniske omgivelser i Toscana, men Agriturismo il Poderino er alligevel i særklasse pragtfuld. Her er så fredfyldt og roligt, at det kan være svært at tage sig sammen til at komme ud og opleve alt det spændende, der ligger lige for dine fødder.

total pris
Fra 645,-
total pris
Fra 645,-

Tilgængelige Boliger

Toværelseslejligheden Parata (2/4 sovepladser)

Max personer 2
Max børn 2

Lejligheden ligger i stueetagen og er 50 m² stor. Lejligheden består af stue med sovesofa til to børn (maks. 11 år), køkken (4 gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med bord og stole.

Toværelseslejligheden Granaio (2/4 sovepladser)

Max personer 2
Max børn 2

Lejligheden ligger i stueetagen og er 50 m² stor. Lejligheden består af stue med sovesofa til to børn (maks. 11 år), køkken (4 gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med bord og stole.

Treværelseslejligheden Cantina (4 sovepladser)

Max personer 4

Lejligheden ligger i to plan og er 110 m² stor. I stueetagen finder du stue, spisekøkken (fire kogeblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) med pejs og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med bord og stole.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rigtig vingård med stor produktion

 • Perfekt midt i Toscana

 • Hyggeligt og velholdt

Beskrivelse af Agriturismo il Poderino – Siena

Vin og elskelige ejere

Dette gamle landsted ligger så smukt, at jeg kommer til at smile bare ved at tænke på det. Hele landskabet er dækket af vinmarker og olivenlunde med en lille bid skov hist og her. Vingården producerer både vin, grappa, olivenolie og honning, som du naturligvis kan købe af de elskelige ejere, som har deres egen lejlighed på gården.

Udflugter i det centrale Toscana

Hvor fristende det end er bare at blive på Agriturismo il Poderino hele ferien og nyde livet, så er her meget at opleve i området, som fortjener et besøg eller to. Nærmeste landsby er Quercegrossa, der ligger tre kilometer væk; her finder du en restaurant og et par butikker. Otte kilometer fra Agriturismo il Poderino ligger en af Chiantis hyggeligste små byer, Castellina in Chianti, hvor du har et godt udvalg af spisesteder, caféer, butikker og et supermarked. Mindst ligeså seværdig er Radda in Chianti, der ligger 20 kilometer væk, og ingen bør holde ferie i dette område uden at tage mindst én tur til Siena, som ligger 12 kilometer fra gården. Og sådan kunne jeg blive ved.

Den autentiske vingård

Gården er i dag opdelt i ejernes egen lejlighed, vinkælder og lokaler til produktion samt tre lejligheder til udlejning. De er alle traditionelt rustikt indrettede på en måde, som er absolut klassisk for området. Det autentiske går i det hele taget igen som en rød tråd på Il Poderino. Kun det faktum at hver lejlighed har sin egen have, der er sart afskærmet fra naboen med blomsterkummer og planter, afviger fra det traditionelle på en gård. I haven finder du en dejlig pool på 12 x 6 meter med solsenge og parasoller, hvor du kan slappe af i rosmarinbuskenes duft.

Bemærk: Ophold kan arrangeres ned til min. 3 nætter hele året. Det er dermed også muligt at holde fx 10 dages ferie her. Il Poderino er et af de få steder i Toscana hvor der ikke er en fast lørdagsregel. Disse priser kan ikke bestilles online. Kontakt os for bestilling.

Skiftedag

Fri skiftedag - min. 7 nætter
Ophold fra 3 nætter mod gebyr (hele året)

Check-ind / check-ud

16:30-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring: 30-50 € (hvis lejligheden ikke er ryddelig og pæn ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 4 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Toscana

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  697,-

  Sasso Canaldo – Arezzo
  Toscana Italien

  Sasso Canaldo er et skønt landsted med udsigt over det toscanske landskab. Ønsker du at bo autentisk, og med udsigt

  La Genziana – Arezzo
  Toscana Italien

  La Genziana, Toscana
  Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa La Genziana sig i de skønne toscanske bakker. I Villa La