Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo il Pozzo – Capolona

Agriturismo il Pozzo er drømmen for børnefamilier, hvor de voksne samtidig får en livsnyderferie. Her har du alt: pragtfuld pool, dejlige lejligheder med egen terrasse, flot landskab, og mamma der laver uforglemmelig mad.

En kort køretur nord for smukke Arezzo i det østlige Toscana ligger den uforstyrrede og uspolerede Casentinodal mellem bjerge og bakker. Her ligger Agriturismo il Pozzo, som ligger så vidunderligt fredfyldt på landet, men samtidig behageligt tæt på alle typer butikker og mange restauranter i den hyggelige lille by Subbiano.

total pris
Fra 677,-
total pris
Fra 677,-

Tilgængelige Boliger

Fireværelseslejligheden Salvia (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden ligger på første etage og består af stue med pejs og køkkenhjørne, endnu en lille stue, to soveværelser med smal dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Timo (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejligheden ligger i stueetagen og er malet i en frisk, pastelblå farve. Lejligheden består af opholdsstue med pejs og sofa en-suite med spisekøkken samt køkkenhjørne (to elektriske plader), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Sofaen i stuen er en sovesofa til to personer.

Fireværelseslejligheden Rosmarino (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden strækker sig over tre etager med indgang i stueetagen. Her finder du stue og køkken, mens der på første sal er to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. På tagetagen er der endelig et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Melissa (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på anden etage, men på grund af niveauforskellene i terrænet kan man også sige, at den ligger i stueetagen, for den ligger i plan med haven på bygningens bagside, hvor du også har indgang. Lejligheden består af stue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Nippetella (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på anden etage, men på grund af niveauforskellene i terrænet kan man også sige, at den ligger i stueetagen, for den ligger i plan med terrassen på bygningens bagside, hvor du også har indgang. Lejligheden består stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Treværelseslejligheden Verbena (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger i stueetagen og består af stue med pejs og køkkenhjørne,  soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Malva (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på første etage, men på grund af niveauforskellene i terrænet kan man også sige, at den ligger i stueetagen, for den ligger i plan med terrassen på bygningens bagside, hvor du også finder indgangen. Terrassen er stor og deles med nabolejligheden Menta, begge lejligheder har sin del af den med bord og stole. Lejligheden består  af stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Menta (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejligheden ligger på første etage, men på grund af niveauforskellene i terrænet kan man også sige, at den ligger i stueetagen, for den ligger i plan med terrassen på bygningens bagside, hvor du også finder indgangen. Terrassen er stor og deles med nabolejligheden Malva, begge lejligheder har sin del af den med bord og stole. Lejligheden består  af stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Basilico (2 sovepladser)

Max gæster 2

Basilico er et selvstændigt lille hus, som består af stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk børnevenligt

 • Madlavning i særklasse

 • Smukke, smukke omgivelser

Beskrivelse af Agriturismo il Pozzo – Capolona

Agriturismo il Pozzo er drømmen for børnefamilier, hvor de voksne samtidig får en livsnyderferie. Her har du alt: pragtfuld pool, dejlige lejligheder med egen terrasse, flot landskab, og mamma der laver uforglemmelig mad.

En kort køretur nord for smukke Arezzo i det østlige Toscana ligger den uforstyrrede og uspolerede Casentinodal mellem bjerge og bakker. Her ligger Agriturismo il Pozzo, som ligger så vidunderligt fredfyldt på landet, men samtidig behageligt tæt på alle typer butikker og mange restauranter i den hyggelige lille by Subbiano.

Velkommen til et lille hjørne af paradis

Det er snart mange år siden, at Carla og hendes familie besluttede at istandsætte den gamle familiegård og lave en række lejligheder af meget høj standard med al tænkelig komfort. Som så mange andre steder i Toscana, var gården alt for stor til en enkelt familie, der ikke længere havde dyr, stalde, karle og piger, så hvorfor ikke restaurere den fra kælder til loft og lade andre nyde den smukke beliggenhed og de maleriske gamle bygninger?

Gården ligger dejligt højt i bakkerne, så udsigten er imponerende, og resten af verden er på magisk vis både langt væk og meget nær. Der findes få steder med så gennemført tilfredse gæster som Agriturismo il Pozzo, men det skyldes nu ikke kun de lækre lejligheder, det smukke landskab eller den pragtfulde pool. Carlas evner som værtinde og hendes mors evner i køkkenet spiller bestemt også ind.

Mammas madlavning

Man spiser godt i Toscana. Alle der siger noget andet er tåber, eller så har de kun spist på de mest tåbelige turistfælder. Hvis du tager bind for øjnene og vælger et spisested, så er det næsten sikkert, at du går glad og mæt hjem med et godt minde. Men selv i Toscana kan du naturligvis spise godt, bedre eller fabelagtigt. Alle jeg har talt med om maden på Agriturismo il Pozzo har været dybt imponerede, også når de var toscanerne. Carla og hendes mor formår at lave mad, så fuglene synger, og menneskene smiler saligt. Det sker tre gange om ugen, at de tilbyder deres faste middagsmenu, og vi kan kun sige ”prøv den!”. Den vidunderlige mad, gårdens egen olivenolie, den lokale vin… Husk at sige til dagen før, for det er ikke en restaurant, hvor du bare kan gå ind: de laver bare mad til de gæster, som giver lyd fra sig.

Livet på Agriturismo il Pozzo

Når du ikke nyder maden fra Carla og hendes mor, vil du sikkert ofte selv lave mad i dit eget køkken. Og skal vi ikke gætte på, at grillen vil blive brugt flittigt, og at de fleste måltider vil blive indtaget på terrassen? Du kan glæde dig over køkkenhaven, hvor du er velkommen til at forsyne dig, og måske vil du købe lidt af gårdens egen olivenolie til at gøre det hele bedre med.

I den lille hyggelige by Subbiano, der er omkring to kilometer væk, finder du alle typer butikker, supermarkeder, barer, caféer og restauranter. Her kan du også tage toget op og ned gennem dalen, en charmerende, autentisk oplevelse.

I den store have finder du poolen på hele 16 x 9 meter (dybde 60-250 cm) med et specielt afsnit for de mindste på 3 x 3 meter, hvor dybden er 60 cm. Der er også pétanque-bane, bordtennisbord og bare rigtig god plads til både store og små.

Udflugter til nær og fjern fra Agriturismo il Pozzo

Du kommer naturligvis hertil for at nyde roen og de smukke omgivelser, men det vil sikkert også blive til en udflugt eller to. I nærområdet kan det varmt anbefales at tage til den lille by Poppi, der ligger på toppen af en bakke med sin flotte middelalderborg og hyggelige, små snørklede gader (og en golfbane, hvis det skulle være). Du kan også tage sydpå de 15 kilometer til Arezzo, som burde nævnes sammen med Lucca, Siena, Volterra og så mange andre i enhver guidebog om Toscana. Det er virkelig en betagende smuk by.

Vil du køre lidt længere, så finder du den maleriske lille Radda in Chianti midt i det berømte vindistrikt af samme navn 60 kilometer fra Agriturismo il Pozzo, og det samme gælder den på alle måder besøgsværdige Montepulciano.  Og så skulle du da være et skarn, hvis du ikke mindst én gang under ferien kørte forbi Siena.

Lejlighederne på Agriturismo il Pozzo

Fælles for lejlighederne er den gode smag, den lækre indretning og god plads. Køkkenfaciliteterne er for dem alle kogeblus (2 eller 4), køleskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, brødrister og elkedel. De er alle udstyret med aircondition, wi-fi og satellit-tv. Endelig har hver lejlighed sin private terrasse med bord og stole.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Resten af året min. 3 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Slutrengøring
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Aircondition (hvis ønsket): 17-28 € per dag afhængig af lejlighedens størrelse
Opvarmning (hvis ønsket): 17-28 € per dag afhængig af lejlighedens størrelse
Ekstra seng 25 € pr. nat
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Loc. Il Pozzo, 31/B, Capolona - 52010 Valle del Casentino, AREZZO, Toscana, Italy

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med