Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo La Crosticcia – Castiglion Fiorentino

De tre lejligheder på Agriturismo La Crosticcia er ikke bare en gammel gård, som er blevet istandsat og udstyret med aircondition, pool og anden behagelig komfort, de er del af større, økologisk landbrugsproduktion.

Det er virkelig usædvanligt, ja tæt på unikt, at finde en vaskeægte agriturismo på landet med kun 200 meter til nærmeste supermarked (og ikke engang et lille et af slagsen), 400 meter til nærmeste restaurant og 800 meter til den næste. Og så har du adskillige flere muligheder for både spisesteder og indkøb, når du efter 2300 meter kommer til Castiglion Fiorentinos historiske centrum. På italiensk taler man om valgets forlegenhed.

pris pr. nat
Fra 374,-
pris pr. nat
Fra 374,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden er 49 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser, badekar og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole uden for indgangen

Lejligheden er 60 m2 stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruset, badekar og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole uden for indgangen

Lejligheden er 100 m2 stor og ligger på første etage. Den består af køkken-alrum (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab med fryser), opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruset, badekar og toilet samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Økologisk produktion

 • Supermarked og restaurant lige om hjørnet

 • Aircondition

Beskrivelse af Agriturismo La Crosticcia – Castiglion Fiorentino

Toscanas mange muligheder

Men du skal naturligvis se andet og mere af Toscana end Castiglion Fiorentino og omegn. Muligheder er her nok af. Naturligvis er her masser af vingårde at besøge, ligesom uspolerede småbyer som Lucignano, Foiano della Chiana, Monte San Savino og mange flere, som bør opleves, ikke for borge eller museer, men bare for at nyde den langsomme rytme i de maleriske gader. De store, fascinerende historiske kulturbyer fortjener også besøg, og med 15 kilometer til Arezzo , 37 kilometer til Montepulciano og 60 kilometer til Perugia (og mange, mange flere), kommer du ikke til at kede dig.

Økologiske varer fra staldøren

De søde værter på Agriturismo La Crosticcia producerer mange økologiske produkter: vin, olivenolie, marmelader, honning og meget mere. Alt sammen kan du naturligvis købe ved stalddøren, men du har også adgang til gratis ”tag-selv-grøntsager” fra gårdens køkkenhave.

Lejlighederne på Agriturismo La Crosticcia

De tre lejligheder er er udstyret med aircondition, fluenet for vinduerne og wi-fi. Grill og vaskemaskine til fælles brug findes her også. I haven finder du en pool (12 x 6 meter, dybde 90-220 cm) med tilhørende solsenge, parasoller og badeværelse med bruser samt en lille legeplads.

Villa La Crosticcia – Lej alle lejlighederne på samme tid

Du kan også leje alle tre lejligheder på samme tid, så kan vi kalde det Villa la Crosticcia. Du får råderet over hele gården og 12 sovepladser (der er to opredninger til en merpris af 75 kr. pr. seng pr. nat) , fordelt i de tre lejligheder. I bestillingsoversigten bestiller du Villa La Crosticcia. Den er naturligvis kun ledig, såfremt alle 3 lejligheder er ledige samme tid.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 25/6 – 27/8 2022
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben fra medio maj – medio september

Betales lokalt

Depositum: 150 € (refunderes ved afrejse) – Villa 450 €
Obligatorisk slutrengøring: 30-60 € per lejlighed – Villa 170 €
Aircondition (hvis ønsket): 4 € per time pr. lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.