Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Conca Azzurra – Conca dei Marini

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Fantastisk havudsigt

  • God restaurant

  • Ligge hyggeligt hotel

La Conca Azzurra ligger stort set midt mellem Positano og Minori. Hotellet ligger på klippeskrænten ned mod havet og næsten alle værelser har dermed en fantastisk havudsigt.

Man bliver hurtigt forvænt med den smukke havudsigt men La Conca Azzurras udsigt er alligevel i særklasse pragtfuld. Her kan du virkelig bare slappe af på terasserne og nyde udsigten, men husk endelig at komme afsted, og oplev de andre smukke steder på den berømte Amalfikyst.

Unik placering inde i klipperne

Hotellet er bygget direkte ind i klipperne og indgangen er på øverste etage. For at komme til receptionen går du lidt ned af trapperne og alle værelserne ligger herfra og under på en af de ialt 4 etager der er på hotellet. Hotellet har kun udsigt mod vandet, fordi den anden side er direkte inde i klipperne. Det er sjældent du kan opleve sådan en unik placering, og det er virkelig en oplevelse.

La Conca Azzurra er et ret kendt hotel på Amalfikysten og med kun 18 værelser, skal du ikke vente for længe med at bestille et par dages ophold på turen gennem Amalfikysten. Hotellet er ikke nyt, så forvent ikke et moderne hotel, men mere et charmerende autentisk hotel med en herlig uformel atmosfære hvor hotel standarden nok nærmere er til de 3 istedet for de officielle 4 stjernet. Til gengæld kvitteres der med en 5 stjernet udsigt og en restaurant der serverer nogle gode og velsmagende Middelhavsretter. Folk “udenbys fra” kommer blot for at spise på restauranten, og det plejer at være et af de sikre kvalitets stempler på Italienske restauranter.

Udflugter på Amalfikysten

Amalfi by ligger kun ca. 4 km. væk og er et trafikknudepunkt for bustransporten i området. Tager du den anden vej, ligger Praiano og Positano ligeledes tæt på. Der er et utal af vandreture i bjergene, bådture langs kysten og er det ikke nok, så kan Sorrento, der er hovedbyen på Sorrento halvøen også anbefales. Fra Sorrento er der udsigt ind mos Napoli og Vesuv og herfra er der også bådfart, bl.a. til øen Capri.

Værelserne på La Conca Azzurra

Værelserne på La Conca Azzurra er ikke voldsomt store, pladsen mellem havet og klipperne er lidt trang, men der er alligevel blivet plads til 18 forskellige værelser. De fleste værelser har balkon eller terrasse. Nogle værelser har kun delvis havudsigt mens på andre får du en mere uhindret udsigt. Der kan forekomme, at der er lidt træer mm. der spærrer for lidt af udsigten.

Standard værelset er det billigste værelse uden balkon og uden havudsigten. Går du op i kategori, går du naturligvis også op i størrelse, udsigt og udeplads.

Vær opmærksom på, at parkering her, ligesom alle andre steder på Amalfikysten, ikke altid er nemt. Hotellet råder over nogle få parkeringspladser på gadeplan, som kan bestilles. Den lokale bus stopper lige udenfor, og du kan læse mere om bustransport og anden offentlig transport på Alamfikysten her.

Prisniveau

1.300 - 1.500 kr. pr. nat

Skiftedag

Min. 1-3 nætter afhængig af periode

Check-ind / check-ud

16:30-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Morgenmad
Parkering (bør bestilles)
Barneseng 0-3 år (skal bestilles)

Betales lokalt

Mulighed for opredning til et barn 3-12 år (skal bestilles)
Enkeltværelses tillæg 180 kr. pr. nat
Halvpension (aftensmad) 225 kr. pr. person (excl. drikkevarer)
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Aircondition
  • Kaffemaskine
  • Max. 3 km til (lille) by
  • Parkering
  • Restaurant
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo