Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Romantica – Atrani

La Romantica lever fint op til sit navn, dejlig lejlighed med plads til 7 personer beliggende i den smukkeste og hyggeligste af Amalfikystens landsbyer, Atrani

Lejligheden La Romantica har en dejligt møbleret terrasse med plads til alle lejlighedens beboere, hvor du kan nyde udsigten over Atrani og Middelhavet. Lejligheden består af hele 4 soveværelser og 2 badeværelser med smukke lokale klinker på gulvet.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk by

 • By og havudsigt

 • Stille by

Beskrivelse af La Romantica – Atrani

Atrani – Amalfikystens gemte perle

Man kan skrive mangt og meget om Atrani, en af vores favoritbyer her hos Stay Local. Atrani er en af de små ukendte perler på Amalfikysten, og ubetinget en af de hyggeligste. Den ligger helt ned til vandet og den lille strand, og gemmer sig lidt i forhold til sin mere kendte nabo Amalfi by, hvilket de lokale og de få turister, som har fundet vej til hertil er godt tilfredse med. Hovedvejen løber på en bro hen over byen, så der er mange turister der slet ikke ser byen, når de kører på tur. Men fortvivl ikke, afkørslen er der, og har du fundet Atrani, håber vi, at du også forelsker dig i denne lille perle af en by.

Fra lejligheden er der kun 5 minutters gang til stranden og der er et supermarked, cafe’er og restauranter i nærheden. En af restauranterne i Atrani har vi skrevet lidt om i vores lille italienske restaurant guide. Bussen der forbinder de små hyggelige byer på Amalfikysten, går på hovedvejen ikke langt fra lejligheden.

Kommer du i bil, så skal du regne med, at parkere den i et parkeringsanlæg. Der ligger et, et par hundrede meter udenfor Atrani, hvor du med fordel kan placere bilen.

Lejligheden

La Romantica er knapt 100 m2 og har en dejlig terrasse på ca 35 m2. Her er der ialt 4 soveværelser, 2 badeværelser, en kombineret stue og spisestue samt et køkken med opvaskemaskine fordelt på 2 etager med en udendørs trappe mellem etagerne. Lejligheden har Tv og Wi-Fi.

Bemærk der er ca. 90 trappetrin op til lejligheden (det svarer sådan ca til 4. sal i en lejlighed i Danmark), og der er ingen elevator. Sådan er de små lokale byer her i området. Moderne bekvemmeligheder er der ikke bygget ind i bjerget. Men til gengæld er lejligheden lys og lækker, og heroppe i højden er der  lys og udsigt – så det er besværet værd. Selve opgangen til lejligheden sker fra hovedvejen der forbinder Atrani med Amalfi. Stranden er ca 5 minutters gang væk og

Skiftedag

Lørdag-lørdag
I ydersæsonerne kan der arranceres kortere ophold mod en merpris. Kontakt os.

Check-ind / check-ud

15-20:00 / Inden 10:00
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 300 (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring € 100
Aircondition / opvarmning € 2 pr m3.
Babyseng (skal bestilles)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med European ERV og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pietra di Luna – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Pietra di Luna - Maiori
  Hotel Pietra di Luna har været en favorit blandt danske rejsende i mange år, og sådan er det heldigvis stadig.

  Hotel Villa Romana – Minori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Du som bor på Hotel Villa Romana, kan besøge Chiesa di Santa Lucia (0,2 km) og Chiesa di San Michele

  Residence La Casarella – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Residence La Casarella - Ravello
  Given the close proximity of popular landmarks, such as Villa La Rondinaia (0.0 mi) and Convento Frati Minori Conventuali S.Francesco