Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Brezza di Mare – Conca di Marini

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Rolig beliggenhed

  • Havudsigt, havudsigt, havudsigt

  • Lækker terasse

Residence Brezza di Mare er en lejlighed beliggende i et meget roligt område i Conca dei Marini.

Det er ideelt til familier og par; Den har en stor privat terrasse med havudsigt, 2 soveværelser, et køkken, et badeværelse, en stue og parkering

Conca dei Marini er nærmest mere et sted end en by, der ligger spredte huse på kystvejen og på et par veje lidt oppe i bjergene, og det gør at her er der virkelig skønt og stille – du kan dog altid høre havets brusen, og ofte lidt trafik fra kystvejen, men det kan du stort set alle steder på Amalfikysten. Du kommer lettest til de andre små kystbyer ved at benytte busserne, der afgår fra kystvejen. De går alle enten til Amalfi by eller Sorrento. Der findes en busplan, som de følger, men i højsæsonen kan der være meget trafik på vejene som gør det nærmest umuligt at følge planen. Omvendt har busser forkørselsret mange steder, så de er oftest et bedre alternativ end bilen. Tager du bilen, skal du være opmærksom på at der mange steder er betalt parkering. Lejligheden har parkeringsplads til en bil.

Residence Brezza di Mare med skøn havudsigt

Case Brezza di Mare er beliggende i Conca dei Marini, en landsby spredt mellem himlen, havet og jorden, og kun ca. 6 km væk fra centrum af Amalfi. Her er de dominerende farver den mørkegrønne fra den omkringstående vegetation og det gule fra de pragtfulde citroner ved kysten. Huset kan nås via en trappe på 67 trin der går fra kystvejen, og heroppe på vejen er det muligt at parkere en bil på en privat p plads tilhørende lejligheden. Det gør lejligheden særdeles ideel til dig der kommer i bil – P pladser er en generel mangelvare på Amalfikysten.

Stranden ligger ca 3,5 km væk fra huset. Der er en strand, der har en shuttlebus, hvor bus og strandafgifter er i samme billet. Hvis du gerne vil have flere oplysninger, så kontakt os, så kan vi hjælpe med reservation af shuttlebussen til stranden. Ellers kan du tage med bybussen til Amalfi, hvor der er en offentlig strand.

Restauranter og butikker ligger i centrum af Conca dei Marini eller Amalfi by.

Lækker lys lejlighed

Huset er indrettet med nogle antikke møbler og har en stor terrasse med udsigt over havet, den berømte Capo di Conca, Li Galli øen, Capri Faraglioni, Praiano og de omkringliggende bjerge. Terrassen er udstyret med en parasol, bord og stole – og det er her at lejlighedens virkelige fordel kommer frem. Du kan skue ud over havet, med vejen under dig og havet ud for dig, er det virkeligt svært ikke at nyde at sidde her i skyggen.

Lejligheden består af:

Et køkken indrettet med et bord og stole en komfur, ovn, mikroovn og køleskab;
En stor stue med aircondition, sofa, tv, bord og stole med udgang på terrassen;
Et soveværelse med aircondition, en dobbeltseng og udgang på terrassen;
Et soveværelse med 2 enkeltsenge (på anmodet dobbelt) + og ekstra seng til den femte person og med et vindue og aircondition;
Et badeværelse med bruser.
Lejligheden er i øvrigt indrettet med Aircondition, TV, Vaskemaskine, Elkedel, Brødrister, mikroovn, hårtørrer, strygejern og strygebræt, Privat parkering til 1 bil (mellemstor bil)

Afstande: Amalfi 6 km; Atrani 7 km; Furore 2,5 km; Praiano 10 km; Positano 16 km; Sorrento 31 km; Ravello 12 km; Minori 10 km; Maiori 11 km; Salerno og togstation 30 km; Napoli lufthavn 60 km

Skiftedag

Lørdag-lørdag fra 15/5 til 9/10 2021

Check-ind / check-ud

15:30-20:00 / inden 10:00 (efter aftale)

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Parkering
El, gas og vand

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst 200 € (refunderes ved afrejse)
Aircondition (varm & kold) 50 €
Slutrengøring 100 € (lejligheden skal afleveres i opryddet stand og skrald skal være fjernet)
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Residence Brezza di Mare, Amalfikysten

Lejligheden er på ca. 87 kvm og indeholder 2 soveværelser den ene med dobbeltseng, den anden med 2 senge (der kan laves til dobbeltseng) samt en opredning på en slå ud seng, hvis i er 5 personer. Terrassen er på ca. 22 kvm.

Faciliteter

  • Max. 3 km til (lille) by
  • Opvaskemaskine
  • Parkering
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo