Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Club due Torri – Maiori

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Fantastisk udsigt

  • Godt udgangspunkt for ture

  • Moderne lejligheder

Residence Club Due Torri ligger panoramisk i udkanten af Maiori. Hotellet er særdeles kendt blandt danskere, idet mange damske rejsebureauer i en årrække har brugt hotellet som udgangspunkt for ture på Amalfikysten.

Residence Club due Torri er en del af hotellet af samme navn. De har officielt 4 stjerner, men efter selv at have boet på hotellet et par gange, så syntes jeg at den sidste stjerne nok mest givet for den vildeste panorama udsigt man kan forestille sig, end det er for udbuddet af faciliteter. Oppe på toppen af hotellet, ligger restauranten og her kan du som gæst i lejlighederne tilkøbe morgenmad, med Middelhavet og klipperne på Amalfikysten som kulisse.

Club due Torri – både lejligheder og hotel

Hotellet har både lejligheder og hotel. Lejlighederne ligger lidt længere oppe af vejen end selve hotellet. Du checker ind på hotellet uanset om du skal bo på et værelse eller i en lejlighed.  Lejlighederne fås både med udsigt til bjergene og til havet. Hvis du ikke har lyst til selv at lave morgenmad, kan det kun anbefales af prøve at tilkøbe morgenmaden på hotellet til ca. 90 kr. pr. person, ikke specielt for maden eller morgenmadsbuffetten, den er ganske udmærket, uden at være prangende, men du får ikke en flottere morgenmadsudsigt ret mange steder, og er vejret godt, så kan du sidde udenfor på terrassen på 8. sal.

Samme restaurant serverer også aftensmad, der også kan nydes udenfor på terrassen, hvor der er kig ud over Amalfikystens mange lys fra de små byer på kantens af klipperne.

Godt udgangspunkt for ture

Maiori er et godt udgangspunkt for ture til resten af Amalfikysten. Der er ca en km til Maioris busstation, og du kan købe billetter i kiosken lige ved siden af. Herfra er der busser til Amalfi, hvor du kan skifte til bl.a. Scala og Ravello der ligger på toppen af klipperne. Eller udforske de små byer langs verdens smukkeste kyststrækning, som fx. Praiano, Atrani, Positano, Minori mm. Du må endelig også huske Sorrento, der egentligt ligger udenfor Amalfikystens geografiske område, men det er en by med et hyggeligt centrum og gode shoppingmuligheder i de små gader. Endelig så ligger Campania regionen for dine fødder, både hvis du vil udforske de gamle græske ruiner i Paestum eller måske Pompei der kun ligger ca 40 km eller ca. en time fra Club due Torri. Med andre ord er Amalfikysten og Hotel Club Due Torri et perfekt udgangspunkt for dagsture til nogle af Campanias største seværdigheder.

Lejlighederne på Club Due Torri

Jeg må blankt erkende at Due Torri måske ikke lige er indbegrebet af en typisk feriebolig for Stay Local, omvendt er hotellet ret ikonisk, specielt for os danskere, da mange grupperejsebureauer i tidensløb har brugt hotellet som base. Du kan du bo i en 2 værelses lejlighed enten med havudsigt eller med udsigt til bjergene. Lejlighederne indeholder et soveværelse, badeværelse samt en stue. I stuen er der mulighed for en opredning, så der er plads til 4 personer. Lejlighederne med havudsigt har endvidere en balkon.

Alle lejligheder har Wi-Fi, Tv og Aircondition.

Skiftedag

Min. 7 nætter 27/6 - 1/9 2020
Resten af året min 3-5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

El, gas og vand
Ugentligt skift af sengetøj
Aircondition
Wi-Fi

Betales lokalt

Adgang til strand samt liggestole ved strand
Morgenmad kan tilkøbes for 90 kr. (kan bestilles forud)
Parkering € 15 pr. dag (skal bestilles)
Halvpension 270 kr. pr. person pr. dag uden drikkevarer (skal bestilles)

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo