Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Panoramic – Maiori

Hvis du gerne vil bo i lejligheder der ligger i gå-afstand til både strand og lokale restauranter, så er Residence Panoramic lige noget for dig.

 Lejlighederne ligger i hovedbyen Maiori, sammenlignet med de mere berømte Amalfikyst søster-byer i nærheden, betyder det at her er flere muligheder for shopping og plads på stranden.

total pris
Fra 469,-
total pris
Fra 469,-

Tilgængelige Boliger

2 værelses lejlighed (3 sovepladser) m. delvis havudsigt

Max gæster 3

2 værelses lejlighed (4 sovepladser) m. havudsigt

Max gæster 4

1 værelses lejlighed (2 sovepladser)

Max gæster 2

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Havudsigt og balkon

 • Tagterasse

 • Gode forbindelser med bus og båd

Beskrivelse af Residence Panoramic – Maiori

Strandferie midt i et lille smørhul på Amalfikysten

Vil du gerne bo i lejlighed med eget lille køkken og i gå-afstand til både strand og by, så er Residence Panoramic i Maiori et rigtigt godt valg. Lejlighederne ligger placeret på de to øverste etager i en høj bygning, og fra tagterassen på toppen er der en skøn udsigt over hele byen og havnen. Alle lejlighederne har enten hel eller delvis havudsigt fra egne altaner, og det tager kun et par minutter at gå ned til stranden og den fine strandpromenade.

Det er italienerne selv der holder ferie i Maiori, og det betyder at her er meget lidt ”turist tingel-tangel”, til gengæld er her masser af gode restauranter og hyggelig afslappet stemning. Beliggenheden midt på Amalfikysten gør, at du har gode muligheder for at køre til de mere berømte byer på kort tid. Du kan også variere dine dage, og tage med turbådene direkte fra havnen, eller de lokale busser.

Vandreture ad citronstien

Hvis du trænger til at strække ben, kan vi anbefale en tur op af ”citronstien” (Sentiero dei Limoni) der forbinder Maiori med nabobyen Minori. Turen begynder på Piazzale Campo ved kirken og går igennem smukke citronlunde der har givet navn til stien. Her dufter umanerligt godt. Det er ikke unormalt at møde et par bønder der plejer deres ”gule guld” og ellers er det bare at nyde de fantastiske udsigtspunkter undervejs. Det går stejlt op af trapperne, især til at begynde med, så husk at medbringe noget at drikke og tag de gode sko på. Men vi lover at duften og udsigten er hele turen værd! Turen tager cirka en time, afhængig af hvor mange fotos du skal tage. Belønningen når du når til Minori er de fantastiske kager på konditoriet Sal de Riso.

Lejlighederne på Panoramic Residence

Lejlighederne har helt eller delvis havudsigt og alle har balkon, med enten hel eller delvis havudsigt. Der er plads til enten 2 eller 4 personer med en dobbeltseng og en sofaseng. På taget er der en tagterasse. Residence Panoramic har egen parkeringsplads, som det koster 15 euro at parkere på per dag. Lejlighederne har air conditioning. Du har mulighed for at bestille og betale for morgenmad på tagterassen når du er nået frem, men du kan selvfølgelig også tilberede din egen i lejligheden. Husk dit eget badehåndklæde. På Residence Panoramic skal du betale den lokale by-skat direkte til personalet ved ankomsten.

Skiftedag

4/7 - 29/8: Min 7 nætter
Resten af året min. 3 nætter. Ingen fast ankomstdag regel

Check-ind / check-ud

14-21:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand
Slutrengøring
Aircondition i højsæsonen

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 150 (refunderes ved afrejse)
Parkering 15 € pr. døgn
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Opvaskemaskine
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  900,-

  Hotel Bonadies – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
  Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
  Pris pr. nat fra
  684,-

  Hotel Sole – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Sole - Campania Amalfikysten
  Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

  Hotel Lidomare – Amalfi
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
  Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis