Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Villa Casale – Ravello

Velkommen til Villa Casale med fantastisk udsigt over Amalfikysten. Her får du ferielejligheder, et lækkert poolområde og privat terrasse.

På Villa Casale bor du midt i den hyggelige by Ravello med den fabelagtige udsigt over Amalfikysten. Her kan du nyde gode ferielejligheder med gåafstand til mange gode restauranter i byen, et sublimt poolområde med havudsigt og en frodig have.

total pris
Fra 732,-
total pris
Fra 732,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden Magnolia (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden har klinkegulve med den typiske keramik fra Vietri, som er så udbredt her ved Amalfikysten. Der er endvidere et køkken/stue med komfur og køkkenbord.  Køkkenet er veludstyret, her er bl.a. komfur med fire plader, brødrister, køleskab, kedel, køkkengrej, bord og stole. Der er også en lille sofa og lænestol.

Der er et værelse med en enkeltseng og en ekstra foldeseng (mest til børn), samt fransk altan. Nær dette værelse er der et lille badeværelse med vask, toilet og vaskemaskine. En lille gang fra køkkenet leder dig ind til et soveværelset med adgang til det 2. badeværese med håndvask, toilet og brusebad.

Lejligheden Chopin (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden Chopin ligger på den lavere terrasse tæt på poolen. Tilhørende lejligheden er en stor terrasse, som er indrettet med bord, stole og liggestole. Lejligheden er charmerende indrettet med grønne skodder, Vietri-keramik og autentiske farver.

I lejligheden er der et veludstyret køkken kombineret med en stue med to små sofaer. I køkkenet finder du komfur med fire kogeplader, brødrister, køleskab med frys, kedel, service og en spiseplads. Køkkenet ligger lige ud til terrassen, så der er ikke langt, når maden skal serveres udendørs.

Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med bruser.

Lejligheden Beethoven (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejligheden Beethoven er beliggende på den lavere terrasse omgivet af den frodige have. På lejlighedens private terrasse finder du liggestole, bord, stole og en parasol. Vietri-fliserne på gulvet og de autentiske hvide og gule farver, giver lejligheden et charmerende præg.

Køkkenet er veludstyret med komfur med fire blus, brødrister, køleskab med frys, service, spisebord og stole samt en lænestol.

Det store lyse soveværelse har udsigt til haven, og endelig finder du et badeværelse med bruser.

Lejligheden Bach (2 sovepladser)

Max gæster 2

Bach er placeret på den nederste af terasserne på ejendommen. Indgangen er gennem den møblerede terrasse. Lejligheden er holdt i i gule og hvide farver og med de velkendte Vietri klinker på gulvet. I lejligheden finder du et køkken hvor der bl.a. er en toaster, køleskab, kombur med 4 blus, en elkedel samt spisebord. Hertil kommer et dobbeltværelse med dobbeltseng hvor der er plads til en opredning til et barn. Badeværelset er med bruser.

Lejligheden Mozart (3 sovepladser)

Max gæster 3

Mozart ligger på den nederste teraase på ejendommen, og har en dejlig møbleret terrasse. Herfra er der en fantastisk udsigt over bjergene, havet og haven på Villa Rufolo. Der er et lyst køkken/stue med udgang til terrassen. Farverne er holdt i blå, hvid og gule med de for området så kendte Vietri klinker. Kækkenet er velekivperet med konfur, toaster, køleskab, elkedel samt spisebord med stole. Lejligheden har et dobbeltværelse med dobbeltseng samt en sovesofa i stuen.

Lejligheden Wagner (4 sovepladser)

Max gæster 4

Wagner ligger på den højeste af terrasserne i Villa Casales have, et lille hus afsondret fra resten af ​​ejendommen. Fra den private terrasse med pergola, kan du se ud på den fantastiske havudsigt der findes her i Ravello. På terrassen er der liggestole, samt et bord og stole.

Lejlighende er kølig og lys, der er klinkegulve med den typiske keramik fra Vietri, som er så udbredt her ved Amalfikysten. Der er endvidere et et stort køkken/stue med komfur og køkkenbord.  Køkkenet er veludstyret, her er bl.a. komfur med fire plader, brødrister, køleskab, kedel, køkkengrej, bord og stole. Der er også en lille sofa og lænestol.

Der er et værelse med en enkeltseng og en ekstra foldeseng (mest til børn), samt fransk altan. Nær dette værelse er der et lille badeværelse med vask, toilet og vaskemaskine. En lille gang fra køkkenet leder dig ind til et soveværelset med adgang til det 2. badeværese med håndvask, toilet og brusebad.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den smukkeste udsigt

 • Velindrettede lejligheder

 • Lækkert poolområde

Beskrivelse af Residence Villa Casale – Ravello

Lejlighederne på Villa Casale

Bo i din egen lejlighed med mulighed for selv at tilberede lette måltider, som du kan nyde på din private terrasse i grønne omgivelser (de fleste af lejlighederne har tilmed havudsigt). Lejlighederne ligger enten spredt rundt i den dejlige have eller i hovedbygningen. De er pænt men enkelt indrettede i, hvad man må kalde en typisk syditaliensk stil. Hvad vigtigere er, at terrassen er møbleret med bord og stole, for det er nok her, du kommer til at opholde dig det meste af tiden.  Når du kommer hjem fra en slentretur i Ravello eller en dag med udflugter på Amalfikysten, står terrassen klar til at du kan nyde et glas vin (vinen sørger den dog ikke for, så husk selv at købe).

Som noget sjældent i Italien, skal lejlighederne ikke lejes for en hel uge ad gangen, her er kun et minimum på 3 nætter, hvilket gør det oplagt at kombinere f.eks. tre dage i Ravello med et par dage i den spændende storby Napoli. En sådan kombination ville være mest oplagt i for- og sensommer, hvor temperaturen i Napoli er behageligst (for ikke at sige til at holde ud!).

Bemærk, at der kun er wi-fi i området ved lobbyen, og altså ikke i lejlighederne.

Ravello – musikkens by

Du skal glæde dig til at opleve La Città della Musica, musikkens by, som den hedder på Italiensk. Ravello er hvert år i begyndelsen af juli vært for en klassisk musikfestival til ære for komponisten Wagner. Er du til klassisk musik fås det ikke meget smukkere, med den vanvittigt smukke udsigt over bjergene og havet som kulisse.

I det hele taget er Ravello vel nok Amalfikystens mest eksklusive destination. Det er en fornem og lækker by med hoteller i den dyrere ende, og butikkerne er derefter. Her er altså mulighed for en seriøs omgang shopping. Hvis du selv vil lave mad i lejligheden, er her også indkøbsmuligheder i form af nogle købmandsbutikker. For et egentligt supermarked, skal du en tur til Maiori en halv times kørsel fra Ravello.

Udflugter fra Ravello

Det er forholdsvis nemt at komme rundt til Amalfikystens mange hyggelige byer. Der er velfungerende offentlige busser, der kører mellem Ravello og Amalfi, samt Maori, Amalfi, Positano og helt til Sorrento og Salerno. Der er trangt på vejene i sommermånederne, så busplanen er ikke altid helt pålidelig. Tag turen med tålmodighed, og glæd dig over udsigten i stedet, for den er med dig hele vejen. Det lækre alternativ er at tage kystbådene, der stopper i alle de større byer på Amalfikysten, og som sejler helt til Salerno, Sorrento og endda Napoli. Det er nemmere og langt mere behageligt, hvis altså havet er roligt.

Godt at vide om Ravello

Du kan godt leje en bil og køre til Ravello, men den snævre bjergvej og mangelfulde/dyre parkering taler imod. Selve Ravello er heller ikke en bilvenlig by, så sarte sjæle vil ikke bryde sig om at køre rundt her. Tag i stedet bussen eller en taxi fra en af byerne nede ved kysten. Bemærk, at det er ikke muligt at køre helt hen til Villa Casale. Du kan dog forudbestille, at baggagen bliver afhentet, der hvor du bliver sat af og bragt helt hen til din lejlighed. Det er selvfølgelig også muligt, helt på arbejderklassemanér, at bære sin egen bagage. Der er lidt trapper hist og her, men kufferten kan rulles det meste af vejen.

Hvis du alligevel har bil med, er der selvfølgelig mulighed for parkering, hvis du er parat til at betale for den. Der er fire muligheder for parkering: du kan betale for hotellets egen aflåste parkering med valet-service til ca. €20 i døgnet, et parkeringshus til omkring 24€ i døgnet, parkering på gaden (hvis du kan finde en plads) til 3-5€ i timen eller den gratis mulighed, som er at parkere på hovedvejen en kilometer fra byens centrale plads. Priserne er vejledende.

Skiftedag

Fri skiftedag, dog min. 3 nætters ophold

Check-ind / check-ud

14-20:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Slutrengøring
Ugentlig rengøring ved længere ophold.
Forbrug af el, gas og vand
Wi-Fi ved poolen
Delt pool med nabohotellet
Sengetøj/-linned og håndklæder – ugentlig skift

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 10 € per dag pr. stk. (skal bestilles på forhånd)
Aircondition i Mozart, Magnolia og Wagner er inkluderet (der er ikke aircon i de andre lejligheder)
Kommunal turistskat
Afhentning af baggage € 10 pr. stk (skal bestilles på forhånd)
Ekstra seng i Bach € 25 pr. nat (fortrinsvis til børn under 12)
Ekstra seng i Wagner & Chopin € 20 pr. nat (fortrinsvis til børn under 12)
Sen check ind mellem kl. 20:00 og 23:00, 50 € (skal bestilles)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  900,-

  Hotel Bonadies – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
  Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
  Pris pr. nat fra
  684,-

  Hotel Sole – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Sole - Campania Amalfikysten
  Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

  Hotel Lidomare – Amalfi
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
  Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis