Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Colombaia – Cortona

Hyggelig villa i Leopoldina stil der ligger på på de bølgende bakker i Valdichiana området et et par kilometer fra Cortona.

Villa La Colombaia er en gammel "Leopoldina" type og så typisk for Valdichiana, restaureret med omhu og respekt for den toscanske tradition og ligger få kilometer fra den etruskiske by Cortona. Villaen ligger mellem bølgende bakker, hvor den rige og frugtbare Valdichiana tilbyder en smuk udsigt over rækker af cypresser, vinmarker og olivenlunde. Området er en del af et typisk stenlandskab og har en virkelig god beliggenhed og et panoramaview over de Toscanske  bølgende bakker, der er dækket af grønne skove og vinmarker eller anden landbrugsjord.

total pris
Fra 2398,-
total pris
Fra 2398,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (16 sovepladser)

Max gæster 16

16 sovepladser, 7 soveværelser, 7 badeværelser, 450 kvm og 3 etager

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rolig beliggenhed

 • Sjovt tårnværelse

 • Nærhed til by

Beskrivelse af Villa La Colombaia – Cortona

Cortona, en overset men smuk by set ud fra et arkitektonisk synspunkt med sine smalle gader og ædle paladser, er bestemt værd at besøge. Her henter du også friske forsyninger hvis ikke du tager til den nærmeste landsby Fratta S. Caterina, ca. 1,5 km fra villaen, hvor en restaurant og nogle enkelte butikker er inden for gåafstand. Hører du til dem, der elsker at vandre eller cykle, ligger der en ved siden af ​​villaen den gamle “Sentiero della Bonifica” (Landgenvindingssti), som snor sig langs den gamle hovedkanal i Chiana og forbinder Arezzo og Chiusi.

Udendørs park og poolområde.

I den store grønne park omkring villaen er der en stor swimmingpool (7×16 m, dybde 1,20-2,20 m), omgivet af cypresser og oliventræer, med havepavillon med siddeområde til udendørs aperitiffer. Yderligere er der også hængekøje, bordtennis, gynge, volleyballbane og en overdækket parkering – og det er godt i den varme toscanske stol. Ved siden af ​​villaen er der en stort træpavillon udstyret med bord, stole, grill, brændeovn og vask.

Indretningen af Villa la Colombaia

Villa La Colombaia er smagfuldt møbleret og veludstyret og fordeler sig over 3 etager.

Stuetagen har indgangen til en stor stue med buer og gammel pejs, sofaer, satellit-tv og spisebord, køkken-spisestue med direkte udgang til haven og havepavillon udstyret med bord, stole, grill, brændeovn og vask . Dobbeltværelse, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser, badeværelse med håndvask og toilet og vaskerum.

Første etage er der adgang til via en terrakottatrappe, og har en stor stue / spisestue, der engang lukkede hjertet af Leopoldina, hvor hele familien plejede at mødes foran den gamle pejs, 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge med dobbeltseng og enkeltseng, hver med eget badeværelse med bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad og badekar. Via en indvendig trætrappe kan du nå “Colombaia” – øverste etage, hvor der er et soveværelse med fransk seng og 1 badeværelse med bruser.

Huset er rigt udstyret, med bl.a. køleskab med fryseboks (2 stk), ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, filter kaffemaskine, brødrister, ismaskine, trådløs internetadgang, satellit-tv, strygejern og strygebræt, høj stol, hårtørrer i alle badeværelser, grill, brændeovn, overdækket parkering, havepavillon, bordtennis, gynge, hængekøje, volleyballbane.

Skiftedag

Ophold lørdag/lørdag 13/5 - 23/9 2023, resten af året min 7. nætter og fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles – max 1 stk.)
Wi-Fi
Håndklæder til pool

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (obligatorisk) 250 €
Aircondition (hvis ønsket) 0,35 € pr. Kwh
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3
Mindre kæledyr 10 € pr. dag (skal bestilles)
Kok kan arrangeres (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters