Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Collina dei Fiori – Castiglion Fiorentino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smagfuld. autentisk villa

 • Absolut fred og ro

 • Kort gåtur til charmerende by

Villa til 6 personer med privat pool, wi-fi, vaskemaskine, opvaskemaskine og adgang til tennisbane beliggende ubeskriveligt smukt i bakkerne to kilometer uden for den charmerende by Castiglion Fiorentino. 

”Idyl” er det første ord, som falder mig ind, når jeg tænker på villaen Collina dei Fiori. Du bor her med olivenlunde og vinmarker som nærmeste naboer i et malerisk gammelt hus, som er blevet istandsat efter alle kunstens regler med udsøgt respekt for det autentiske. Fred og ro finder du her i rigt mål.  

Respekt for historien

Det er ikke hver dag, eller for den sags skyld hvert år, at vi ser et så omhyggeligt istandsat hus som Villa Collina dei Fiori. Vi må virkelig tage hatten af for ejerne, som har satset på kvaliteten frem for den lette gevinst. Der er lagt kærlighed til traditionerne og historien i dette hus. Det lever og ånder. Det er dog på ingen måde et museum: Den moderne komfort er helt på plads.

Have med det hele

I den store have finder du skyggefuld parkering, overdækket terrasse, diverse havemøbler, grill og en pool (10×5 meter, 120-220 cm dyb). Et par hundrede meter fra villaen finder du en tennisbane, der deles med ejernes tre andre villaer i området.   

Hvorfor bo på Villa Collina dei Fiori?

Hvis du tager til Toscana for at besøge Lucca, Firenze, San Gimignano, Pisa, Siena og de andre smukke, kendte klassikere, skal du ikke bo ved Castiglion Fiorentino. Det ser måske ikke langt ud på kortet, men i virkeligheden er transporttiderne for lange til, at det vil give mening. Vil du derimod bo i en forholdsvis ”uturistet” del af Toscana med gode muligheder for udflugter til uforståeligt oversete Arezzo, pittoreske perler som Sinalunga, Monte San Savino og Lucignano, hvor du spiser bedre og billigere, samt de fantastiske sydtoscanske kulturbyer Montepulciano og Pienza, så er du på rette spor. Du skal også vælge Collina dei Fiori, fordi du sætter pris på rolige omgivelser, en perfekt holdt villa og samvittighedsfulde ejere, der er stolte af deres arbejde.  

Villa Collina dei Fioris indretning

Villaen er 150 m² stor og ligger i to plan samt et anneks. I stueetagen finder du opholdsstue, køkken-alrum med pejs, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med bruser. På første etage, hvortil du har adgang via en intern vindeltrappe, er der to soveværelser med dobbeltseng (det ene med overdækket balkon) og et badeværelse med bruser. I annekset er der en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. 

Min personlige mening om Villa Collina dei Fiori?

Jeg kunne godt unde alle, der som jeg selv sætter pris på det autentiske, at gå rundt i Villa Collina dei Fiori med ejerne. Massimo arbejder med konstruktion og restaurering af gamle bygninger, og hans sans for kvalitet og de små detaljer er i særklasse. Læg mærke til de vidunderlige gamle gulve i terracotta og de indvendige skodder, som er udført i cypres. Mange har fortalt Massimo, at han var gal, når han brugte så meget på den slags feinschmeckeri, men det tager han sig ikke af. Respekten for kvaliteten og det oprindelige præger deres villaer, men også deres landbrugsproduktion. Vinmarkerne neden for villaen er ældgamle, og de giver Aida og Massimo druer til en hjemmelavet naturvin, som får økologi til at virke som et tamt kompromis. Derudover har de 1200 oliventræer, og hver eneste oliven plukkes med hånden. Hvis du spørger pænt og interesseret, får du sikkert lov til at smage begge dele.  

Lino

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021

Check-ind / check-ud

15-19.00 / inden 10.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Slutrengøring
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo