Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Lighea – Positano

Villa Lighea er en enestående privat villa med pool og panoramaudsigt over havet og den billedskønne by Positano. Bedre bliver det ikke, og skal I rigtig forkæles, kan I bestille en privat kok til at trylle i køkkenet. Der er havudsigt fra alle værelser, og privat balkon på de fleste.

Positano er en af de mest eksklusive byer på hele Amalfikysten. Oprindeligt var det en lille hyggelig fiskerby, men da den amerikanske forfatter John Steinbeck havde sat den på verdenskortet i 1953, eksploderede turismen for alvor. Størstedelen af de pastelfarvede huse, som danner en spektakulær vifte ned mod havet og stranden, blev omdannet til hoteller, og i dag kan de celebre gæster nyde dagens østersbar på de 5-stjernede terrasser, mens de drikker champagne og lader sig forføre af solnedgangen over byen og havet.

total pris
Fra 7262,-
total pris
Fra 7262,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (10-12 sovepladser)

Max gæster 12

Alle priser er for 5 dobbelte soveværelser, det vil sige 10 personer. Udenfor juli/august måned kan du opgradere til 12 personer ved at tilføje et ekstra soveværelse. Kontakt os direkte for dette.

 

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smagfuld kvalitets villa

 • Verdens smukkeste udsigt

 • Lækkert indrettet

Beskrivelse af Villa Lighea – Positano

Positano er drømmenes paradis, og hvis I vælger at holde jeres ferie i Villa Lighea, kan I godt begynde at glæde jer.

Villa Lighea er bygget ind i klipperne

Villaen er bygget ind i klipperne under den verdensberømte kystvej, så du og dine rejsefæller hører ikke trafikken. Der er kun ca. 1 km til centrum af Positano, men jeg er alligevel ret sikker på, at I får svært ved at løsrive jer fra al den herlighed, som Villa Lighea har at byde på, for det bliver ikke meget bedre.

Selve villaen er i to etager, der forbindes med trapper og foruden den store terrasse, en mindre opholdsstue og køkken, er der 5 værelser med privat bad og havudsigt, hvoraf de 4 også har privat balkon.

Der hører yderligere 1 værelse med privat indgang til villaen, og her er der både en lille opholdsafdeling, bad og balkon. Dette værelse udlejes dog ikke i juli og august, så det meste af året er der plads til 12 gæster, men altså kun 10 i juli og august.

Villa Lighea er udstyret med et professionelt køkken, så der er gode muligheder for selv at kokkerere, men hvis I vil forkæle jer selv, kan I naturligvis også bestille en privat kok til at servere dagens forskellige måltider.

Vil I spise middag i Positano, holder den lokale bus lige uden for døren, men I kan også bestille en taxa. Foretrækker I at frekventere de gode lokale restauranter i de små bjergbyer, er der flere som tilbyder gratis transport frem og tilbage.

Villa Lighea har privat pool

Får I lyst til at blive kølet ned i sommervarmen, kan I benytte den lille swimmingpool i haven, hvor der også er jacuzzi, eller I kan gå en tur ned til stranden. Der er 200 trappetrin ned, og der er  mulighed for at leje solsenge og parasoller, lige som I kan nyde en lækker frokost på den lille restaurant. Får I lyst til en tur til Positano, sejler der båd direkte fra stranden til centrum i dagtimerne i højsæsonen, så lettere bliver det ikke. I kan også slikke sol på de bekvemme liggestole i villaens have, som er anlagt på terrasser ned ad klipperne, så det er en fordel at være godt gående.

Det meste af sæsonen sejler der både mellem de forskellige byer på Amalfikysten. Det tager blot ½ time at sejle fra havnen i Positano til Amalfi, og det er en fantastisk oplevelse at kigge ind på de mange småbyer og imponerende villaer, der ligger som perler på en snor langs hele kysten.

Amalfikysten er også et sandt paradis for vandrefugle, så hører du til den kategori, er det bare med at få snørret vandrestøvlerne. En af de mest berømte vandreture i området er Gudernes sti. Den begynder i byen Bomerano højt oppe i bjergene på vej mod Agerola (bus fra Amalfi), og slutter i Positano. Her går du helt bogstaveligt på kanten, og udsigten over havet mod Positano er i verdensklasse.

Har I brug for en babysitter, ønsker I at få massage, leje bil, bestille udflugter, leje en båd eller har I spørgsmål om gode restauranter eller forslag til udflugter, så er det bare at kontakte ejerne, – de to søskende Manuela og Roberto, som naturligvis også tager imod jer, når I ankommer. De er født og opvokset på stedet, som børn af den lokale apoteker i Positano. I møder måske også Robertos kone Katia, og de vil alle gøre deres yderste for, at I får et helt uforglemmeligt ophold.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Privat pool (åbent april – oktober)
Sengetøj/-linned og håndklæder (skiftes 2 gange om ugen)
Barneseng (skal bestilles)
Aircondition
Concierge service (fx booking/bestilling af restauranter, solsenge på stranden, ture til Capri og andre steder)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Ekstra håndklæder (12 €), sengetøj (12 €)
Babysitter 15 € pr. time
Ekstra rengøring 15 € pr. time
Bestilling af mad til ankomstdagen
Minibar
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  900,-

  Hotel Bonadies – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
  Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
  Pris pr. nat fra
  684,-

  Hotel Sole – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Sole - Campania Amalfikysten
  Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

  Hotel Lidomare – Amalfi
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
  Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis