Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Monte del Lago – Magione

Villa Monte del Lago er dit store private bondehus, beliggende på en skråning og med den mest fantastiske udsigt over Trasimeno søen.

Her er er alt hvad du som storfamilie, eller venner der rejser sammen, kan drømme om med bl.a. stor privat have med gamle oliventræer og pool!

total pris
Fra 1274,-
total pris
Fra 1274,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen

Max gæster 8

8 sovepladser, 4 soveværelser, 3 badeværelser, 220 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk udsigt over søen

 • Rustik autenticitet

 • Lækkert indrettet

Beskrivelse af Villa Monte del Lago – Magione

Italiensk bondehuscharme til storfamilien

Villa Monte del Lago er dit store private bondehus, beliggende på en skråning og med den mest fantastiske udsigt over Trasimeno søen. Her er er alt hvad du som storfamilie, eller venner der rejser sammen, kan drømme om med bl.a. stor privat have med gamle oliventræer og pool!

Huset er stort, faktisk hele 220m2 med flere terrasser i forskellige niveauer, privat pool og have, der er sovepladser til 8 personer – og vi kan godt arrangere en ektra opredning til et barn. Her er mulighed for masser af aktiviteter – og som et ekstra plus er der den mest fabelagtige udsigt over Trasimeno søen.

Villa Monte del Lago ligger helt eminent på en skråning med den mest fantastiske udsigt over Trasimeno søen. Uanset om du og resten af dine gæster hænger ud på de forskellige terrasser, under oliventræerne i haven eller køler af i poolen (5 x 12 m, dybde 1,20-2,00 m) er udsigten ikke til at komme udenom. På varme dage kommer der en kølig brise op fra søen så den italienske sol ikke bager helt så hårdt. Den ene af terasserne er på hele 60m2 og delvist overdækket, så her er plads til at alle spiser morgenmad sammen.

Foruden poolen er der også bordtennis i haven – og der er rige mulighed for alle typer af vandsport på selve søen nedenfor.

Udflugter

Monte del Lago ligger på vestsiden af Lago Trasimeno, og de nærmeste byer er San Feliciano på bredden af søen og Magione der ligger lidt længere inde i regionen. Begge er omkring 5 km væk og har flere forskellige restauranter hvis I gerne vil spise ude.

Magione byder desuden på en ”autodromo” med mange billøb fordelt over året, så hvis du gerne vil se italiensk motorløb så check kalenderen.

Villa Monte del Lago’s indretning

Det traditionelt byggede bondehus har fire soveværelser og to hemser med sengepladser og der er en dejlig stor stue med plads til fællesspisning og flere bløde møbler. Skal det være rigtigt hyggeligt kan der også tændes op i pejsen. Huset har alle moderne bekvemmeligheder som mikrobølgeovn, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine. En espresso maskine hører selvfølgelig også til i køkkenet, og udenfor er der en grill til de lune sommeraftener.

Drømmer du om at tage hele familien med på hyggelig fælles ferie, så vil Monte del Lago helt sikkert falde i smag!

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: maj-september.
Resten af året min. 7 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Mindre kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der