Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Olivi 9 – Lazise

Skal du bo i en villalejlighed tæt på Gardasøen så har du ramt det rigtige sted. Beliggende kun 10 minutters gang fra det historiske centrum i Lazise. En moderne villalejlighed med 7 sovepladser til en fornuftig pris.

Lazise er en af de små hyggelige byer langs Gardasøens østbred. Der er et hyggeligt historisk centrum, nogle skønne små strande med ægte sand, der dog er hentet ind fra Atlanterhavet. Det er lidt som om tiden står stille i Lazise, og byen rummer da heller ikke 100-vis af seværdigheder, hvilket gør byen til et ideelt sted at bo, og slentre en tur.

pris pr. nat
Fra 512,-
pris pr. nat
Fra 512,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kun 1 km til stranden

 • Swimmingpool

 • Kort afstand til by

Beskrivelse af Villa Olivi 9 – Lazise

Udflugtsmulighederne er uendelige i dette område. Indenfor en times kørsel har du virkeligt meget du kan gøre. Der er bjergene i nord, der er velegnede til vandreture, du kan tage svævebanen op at Monte Baldo, der er Gardasøens højeste bjerg. Er du til vin, så ligger Valpolicella distriktet med dens topvin Amarone lige lidt mod øst, og her er der mange vingårde med små – eller store – gårdbutikker med vin, olivenolie og hvad de ellers producerer. Sydfor Lazise ligger Gardaland som er en forlystelsespark til børnene og rundt om Gardasøen er alle de små hyggelige byer. Selv Verona ligger indenfor en times kørsel væk.

Indretningen af Villa Olive

Villa Olive ligger som en enkeltstående villa med 2 lejligheder. Villa Olive 9 er den ene af disse to lejligheder. Her er en god stor have med en delt pool. Den har en stue med tv, pejs, sovesofa til 2 personer og spisebord til 8 personer, et køkken med ovn, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine. Derudover er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med to enkeltsenge og et nyere badeværelse med bruser og vaskemaskine. Dertil yderligere et badeværelse med bruser. Udenfor er der er fin stor møbleret terrasse med overdækning og yderligere en terrasse i haveplan samt en pool med solsenge.  Haven og poolen deles med andre villaer/ferielejligheder på samme grund. Du har din egen private p-plads.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 22/5 - 25/9 - 2021, resten af året min. 3 nætter.
Mulighed for kortere ophold med tillæg på 8-10% af prisen pr. nat. Kontakt os for mere info.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Wi-Fi i fællesområder
Aircondition (inkluderet i perioden 15/6 – 15/9 – ellers 10 € pr. dag)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Desinfektion (obligatorisk) 25 €
Slutrengøring (obligatorisk) 90 €
Sengetøj og håndklæder 20 € pr. sæt (skal bestilles senest 2 uger inden ankomst)
Barneseng og højstol: 15 € per stk pr. uge (skal bestilles)
Aircondition
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Lasize

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Et hyggeligt lejlighedskompleks med 8 ferielejligheder bygget i 2000 med en parkeringsplads i garagen til hver lejlighed, dejlig swimmingpool med
  Pris pr. nat fra
  512,-

  Lejligheden Eden 3 – Lazise
  Gardasøen Italien

  Lejligheden ligger kun 400 meter fra centrum af Pacengo. Byen ligger mellem den hyggelige by Lazise og den lidt mere