Lup billeje
Billeje Italien
Ur billeje

Søg billig billeje

Søg billeje i 130 lande på 12.000 forskellige lokationer.

Spar penge på billeje

Spar op til 50% på billeje og forsikringer

Nemt og hurtig

Indtast den by eller lufthavn og nogle datoer så finder vi priserne til dig på få sekunder

De populæreste billeje destinationer i Italien

Billeje i Firenze

En dag i Firenze - 5 gode tips

Billeje i Pisa

Billeje i Pisa

Billeje i Rom

Rom gade italien

Billeje i Bologna

Billeje i Bologna

Dette er altid inkluderet i vores priser

  • Autohjælp
  • Fri kilometer*
  • Tyveriforsikring
  • Alle skatter
  • Ansvarsforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gratis afbestilling
  • Lufthavnsafgifter
*Se aktuelle priser og betingelser i søgemaskinen

Hjælp til din billeje bestilling

Skal du have hjælp til din billeje bestilling, så kan du slå din booking op her og ændre eller annullere den.

Manage my Booking

Billig billeje i Italien

Med gamle ruiner, rustikt landskab og en uovertruffen mad- og drikkekultur er det ikke svært at se, hvorfor vi elsker Italien. At leje en bil i Italien giver dig det praktiske ved at komme fra A til B, men også se steder udenfor alfarvej som Sorrento eller en rundtur på Sicilien. Du slapper muligvis af på stranden eller nyder en hyggelig by. Ved at bruge Stay Locals samarbejdspartner AutoEurope, vil du få de skarpeste priser på din billeje.

Der er over 200 steder du kan leje en bil fra i Italien, herunder praktiske lufthavnsplaceringer som Milano, Rom og Napoli. Sicilien, ud for den sydlige spids af Italien, er en anden populær destination. Ved at leje en bil fra Palermo eller Catania kan du udforske lækkerierne på denne vidunderlige ø fuldt ud.

Kørsel med lejebil i Italien

Du behøver ikke at have et internationalt kørekort for at leje en bil i Italien, det danske kørekort accepteres.

Den nationale hastighedsgrænse er 130 km/t på autostrada (motorveje), 100 km/t på hovedveje og 90 km/t på sekundære veje. I byområder er hastighedsgrænsen sat til mellem 50-70 km/t, angivet med skiltning. Hastigheden skal reduceres afhængigt af synligheden om natten, i skolernes zoner og smalle eller stejle veje. I dårligt vejr ændres hastighedsgrænsen til 90 km/t på veje uden for byområder og 110 km/t på autostradaen. Bemærk ZTL zonerne i Italien. Det er områder i typisk de historiske bymidter.

Parkering i Italien er lidt anderledes. I byområder er parkering tilladt på højre side af vejen med tovejs trafik. I en envejsgade er parkering tilladt på begge sider af gaden, men kun hvis der er mindst 3 meters plads tilbage på vejen.

I store byer håndhæves betalte parkeringszoner og angives med blå vejskilte og blå parkeringsbåde. Parkeringsafgiften varierer, og nogle tidspunkter af dagen kan være gratis, og mange steder er søndage gratis. Zoner med begrænset parkeringstid er angivet med blå striber.

Hvad man ikke må gå glip af, mens man kører i Italien

Beliggende i Sydeuropa, i hjertet af Middelhavsområdet, er Italien et land rig på kultur, majestætiske landskaber og friske råvarer. Beundre renæssancens arkitektur i Firenze og Venedig, og gå gennem Roms levende museum for gamle ruiner, fresker og kirkelige vidundere. Uden for byerne kan du gå tabt i Alpernes imponerende skønhed eller opsuge romantik af smarte kystbyer som Manarola i Cinque Terra og Sorrento.

Din guide til billeje i Italien – Vi sammenligner priserne fra alle de biludlejningsfirmaer, der er baseret i Italien.

Vi viser priserne fra de fleste førende biludlejningsfirmaer i Italien – og i øvrigt resten af verden – og lader dig vælge din biludlejning baseret på bedste pris og book i realtid. Vores priser er blandt de laveste der findes. Brug vores side og spar penge og nyd bekvemmeligheden ved at se alle leverandører og tilgængelighed i en sammenligning. Tour Italien med stil med biludlejning

Italien, officielt omtalt som republikken Italien, ligger i det sydlige Centraleuropa. Inden for Italien er der to uafhængige stater; Vatikanet og San Marino. Italien har over 60 millioner indbyggere og registreres som den 5. mest folkerige stat i hele Europa. Italiens hovedstad er Rom. Italien er kendt som oprindelsen af ​​den vestlige kultur, hvor kunst og historiske steder findes overalt i landet. Italien er også kendt for sit køkken, mode, regional og kulturel mangfoldighed såvel som for sine tendenser til motorcykler og luksusbiler.

Indrejse i Italien

Italien, der er medlem af Schengen-aftalen, har ingen kontrol med medlemslandene. Dette er med undtagelse af Irland, Bulgarien, England, Cypern samt Rumænien. Hvis der er et visum, der er udstedt til en besøgende i en medlemsland, kan det bruges til at indtaste alle de andre medlemslande i traktaten.

Ting at lave i Italien

Der er så mange gode aktiviteter, mens man er i Italien, fra ture til festivaler og frivilligt arbejde. Du kan også vælge at deltage i kunstklasser blandt andre udendørs aktiviteter. Du kan også besøge Vatikanet, der inkluderer søsterkapellet, Raphaels værelse samt Peterskirken.

Du kan også besøge det gamle Rom og Colosseum; eller endda besøge Amalfi og Pompeji-kysten, Vatikanets museum blandt mange andre steder. Du kan også besøge den største og berømte springvand, Trevi-bjerget. For at opnå alt dette har du brug for en bekvem transportform, som uden tvivl er biludlejning.

Hoteller og restauranter i Italien

Italien kan beskrives som hjemstedet for nogle af verdens berømte retter. Nogle af de fine restauranter, som du måske ønsker at spise, mens du er i Italien inkluderer Pellicano-hotel, Enoteca Pinchiorri, Alberto Ciarla, Boeucc, papa Giovanni, Casanova-restauranten blandt mange andre.

De hoteller, som du måske ønsker at bo på i Italien, inkluderer villa san Michele i Firenze, villa d’Este i Comosøen, det fire sæsonhotel i Milano, il San Pietro di Positano i Positano, hotellet Cipriani i Venedig, San Clement-paladset resort og hotel i Venedig, blandt mange andre. Igen for at rejse rundt i Italien er biludlejning den bedste mulighed

Sorrento

Billeje i Italien

For at du skal være i stand til at turnere rundt til alle de spektakulære steder i dit eget tempo og bekvemmelighed, er det bedst at leje en bil. Der er mange lokale og internationale biludlejningsfirmaer i Italien, og du vil være sikker på at få en bil, der passer til dine behov og kørselsønsker.

Når du beslutter dig til billeje i Italien, skal du have et internationalt kørekort samt andre krav afhængigt af forskellige biludlejningsfirmaer.

Biludlejningsfirmaer i Italien tilbyder også nogle biler med GPS-systemer. Fordelen ved en GPS i en biludlejning er det faktum, at du får en chance for at gå næsten overalt uden at bekymre dig om at gå tabt. GPS’en i din udlejningsbil kan fx. lede dig tilbage til dit hotel, når du er færdig med din dags tur. Alternativet er en app på din Smartphone som fx Google Maps.

Du kan også leje en bil lige fra lufthavnen ved landing. De fleste biludlejningsfirmaer har kontorer i de fleste af lufthavnene i Italien og har gode muligheder for afhentning og aflevering af biler. Det anbefales altid at sammenligne biludlejningspriserne for de forskellige biludlejningsselskaber for at sikre, at du får de bedste priser.

Stay Local har priser fra alle betydende biludlejningsfirmaer og forhandler med de lokale agenturer i Italien for at tilbyde de bedste priser på billeje og service til alle steder i Italien. På denne måde ved du, at de altid vil modtage den bedste pris og service for deres udlejningsbil i Italien. På 3 minutter kan du sammenligne vores priser og booke din biludlejning i Italien, mens du finder ud af, at vi normalt er meget billigere end at booke direkte med agenturerne.

På vores blog kan du blive inspireret til hvad du skal opleve, når du er i Italien.

I-Veroni-beliggenhed.jpg I_veroni Agruturismo I Veroni Toscana

Sådan lejer du en bil i Italien – Dos and Don’ts på billeje i Italien

Italien er et af de mest elskede lande for turister i hele verden. Hovedårsagen bag dette er, at landet er fyldt med smukke bjerge, naturlandskaber, fantastiske museer, rigtigt mange steder fra Unesco’s Verdensarvsliste og så meget mere. Alle disse vidunderlige steder gør Italien til et ideelt rejsemål for turister. Når vi nu taler om at udforske Italien, er en af ​​de bedste måder at gøre det på, er ved at bruge biludlejning i Italien. Det giver dig mulighed for at nyde det rustikke landskab, selv uden for den slagne vej. Du kan også redde dig selv fra sprogbarrieren, eller gå i panik i den offentlige transport og få mest muligt ud af din rejse, ved hjælp af at leje en bil i Italien.

Imidlertid er mange mennesker uvidende om, hvordan man nemmest kan leje en bil i Italien. Derfor vil vi herunder komme med en del tips og tricks, når du skal bruger biludlejning i Italien. Men inden det, eliminerer vi den mest almindelige myte om biludlejning i Italien, nemlig at det er meget dyrt at leje en bil der.

Er det sandt? Lad os finde ud af det

Biludlejning i Italien tømmer ikke bankkontoen

Det er en almindelig myte, at biludlejning er meget dyrt i Italien. I virkeligheden er det ikke. Priserne på biludlejning i Italien er generelt lavere end de fleste andre lande, hvilket er en anden grund til, at mange turister lejer en bil når du skal udforske Italien. Når det er sagt, så er her er nogle god “do’s” and “don’ts” ved biludlejning i Italien.

Book bil online hjemmefra

Vent ikke med at bestille din bil, når du ankommer til Italien. Book den i stedet online på forhånd fra Stay Local hjemmefra. På denne måde kan du øge dine chancer for at finde de bedste biludlejningspriser i Italien, og det sparer dig også fra last-minute problemer, som tilgængeligheden af ​​de gode bilmodeller, bilstørrelse og andre præferencer. Der kan i højsæsonen, være udsolgt nogle steder. Du kan også få afhentning i lufthavnen fra nogle biludlejningsfirmaer i Italien, hvis du bestiller online på forhånd.

Det internationale kørekort og EU Kørekortet

Et international kørekort er kun nødvendigt for at køre i Italien, hvis du kommer fra et land uden for EU. Fra Danmark er det danske EU-kørekort helt fint at bruge.

Forsikringer på biludlejning

En af de mest almindelige fejl, som mange turister laver, er at de ikke får den rigtige bilforsikring, mens de lejer en bil i Italien og er mis-informeret om deres forsikring, fx på deres kreditkort. På grund af det, beder mange biludlejningsselskaber i Italien folk om at underskrive et aftale, hvor de giver afkald på erstatningspligt,hvis de har forsikring på deres kreditkort. Så vi anbefaler alle at få en biludlejningsforsikring i Italien. Derfor er der på alle Stay Local’s biludlejnings priser en mulighed for at tilkøbe en super cover forsikring, og det er altid en god ide.

Få et lokalt sim-kort

Har du ikke EU data på dit mobilabonnement, så få et lokalt SIM kort. Brug af kort app’s som fx Google Maps er rigtigt gode, når du skal finde vej på de italienske veje. Du skal naturligvis ud og undersøge nye steder, mens du kører i Italien. Derfor anbefales det stærkt at få en fornuftig data plan til din mobiltelefon.

Overvej en dieselbil

Benzin koster mere end diesel i Italien, så prøv at bede om en dieselbil fra biludlejningsfirmaet. Især hvis du planlægger at køre langt og udforske forskellige byer. Til tankning kan du finde mange tankstationer på motorveje og i byer også. Imidlertid er brændstof på motorvejsstationer generelt dyrere.

Kig efter automatgear

At køre med automatgear på de travle gader i Italien kan være mere praktisk for dig, sammenlignet med manuelt gear. Men du skal reservere en automatisk bil på forhånd fra biludlejningsfirmaet i Italien, fordi manuelle biler normalt gives til de mennesker, der ikke specificerer transmissionen på reservationstidspunktet. Er du ikke vant til automatgear, så pas på – det kan være vanedannende, og er ret nemt at lære.

Vælg den rigtige bilstørrelse

Selv om valg af bilstørrelse afhænger af antallet af passagerer, tager mange mennesker denne beslutning ved at analysere et steds trafik og vejtilstand. Italien har gode veje, det er fint at leje en standardstørrelse. Men hvis du planlægger at udforske de mindre byer, skal du vælge en lille størrelse bil. Italienerne kører oftest selv i mindre biler, som vi også gør i Danmark, oftest fordi der er tæt trafik i byerne og parkeringspladserne er små. Hvis du tager til Italien om sommeren, kan du fx forkæle dig selv med en cabriolet bil og nyde køreoplevelsen langs landskabet i Italien – men pas på solen.

Brug sikkerhedsseler og følg trafikreglerne

Brug af sikkerhedssele er ikke kun obligatorisk for chauffører, men alle passagerer skal bære sikkerhedsseler, når de rejser i en bil i Italien. Du skal også studere Italiens trafikregler inden du kører bil.
Don’ts

Reservation af en bil fra en lille by
Undgå at bestille en bil fra en lille by i Italien. Det kan koste dig dyrere at leje en bil fra en lille by. Det kan også være svært for turister at køre i små byer og overbelastede veje.
Brug for meget på bil-GPS
En anden almindelig fejl, som folk laver, når de lejer en bil i Italien, er at de bruger ekstra penge på at få GPS fra biludlejningsfirmaet. Du behøver ikke gøre det. I stedet y

Brug for en flybillet?

Vi sælger ikke flyrejser, men hvis du skal bruge en flybillet, kan du nemt søge den frem her.