Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casale Antonietta – Sorrento

Du bor kun få minutter uden for hovedbyen Sorrento, når du bor på Casale Antonietta.

Drømmer du om at bo gemt væk fra byens larm og midt i Italiens smukke natur, så er Casale Antonietta det rigtige valg for dig.

total pris
Fra 708,-
total pris
Fra 708,-

Tilgængelige Boliger

Enkeltværelse (1 person)

Max gæster 1

1 person, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Superior dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse, ca. 18 kvm.

Standard dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse, ca 17 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • God placering tæt på Sorrento

 • Dejlig pool

 • Have udsigt

Beskrivelse af Casale Antonietta – Sorrento

Bo i et skønt naturområde, tæt på centrum af Sorrento

Du bor kun få minutter uden for hovedbyen Sorrento, når du bor på Casale Antonietta. Drømmer du om at bo gemt væk fra byens larm og midt i Italiens smukke natur, så er Casale Antonietta det rigtige valg for dig.

Casale Antonietta byder på et skønt udendørsområde. Hotellet er nemlig omgivet af en dejlig have, hvor du bl.a. finder borde og stole, hvor du kan sidde og nyde et måltid, eller slappe af med en bog i skyggen. Derudover er det også i haven at du finder hotellets pool. Poolen er omgivet af solsenge samt parasoller, som du er velkommen til at benytte.
Når du booker en ferie på Casale Antonietta, er der inkluderet en morgenbuffet. Dette betyder, at du hver morgen kan stå op til lækker morgenmad, der allerede står klar til dig.

Casale Antonietta ligger kun få km fra centrum af den skønne by Sorrento. I Sorrento finder du alverdens restauranter, cafeer og shopping muligheder. Derudover er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Italiens historie på diverse museer.
Kun 700 meter fra hotellet finder du en skøn strand, og bare 300 meter væk finder du den nærmeste restaurant. Derudover er det supernemt at komme rundt til andre byer, for bare 2 km væk fra hotellet finder du den nærmeste togstation og 11 km væk ligger det nærmeste busstoppested.

Indretningen af Casale Antonietta

Casale Antonietta byder på 3 forskellige typer værelser.

Det første værelse er et standarddobbeltværelse med plads til 2 personer. Denne type værelse findes både i stueetagen og på 1. etage. Værelset byder på et skønt soveværelse, der enten er designet med et stort vinduesparti, eller med ovenlysvinduer, der skaber mulighed for at nyde udsigten over haven. Derudover er værelset indrettet med en dobbeltseng samt et TV. Værelset byder også på et lille køleskab, en minibar, en elkedel, en safety box samt aircondition. Derudover er der WiFi på værelset. Udover soveværelset, følger der et privat badeværelse med til standarddobbeltværelset. Her finder du en bruser samt en hårtørrer.

Casale Antonietta byder også på et superior dobbeltværelse, hvor der er plads til 2 personer. Superior dobbeltværelset ligger i stueetagen, og byder på en skøn dobbeltseng hvorfra du kan ligge og nyde udsigten over stedets have. På værelset finder du også et TV, en minibar, en safety box, et lille køleskab samt en elkedel. Derudover er værelset udstyret med aircondition, ligesom at der er WiFi på værelset. Nogle superior værelser byder på en terrasse med indrettet med behagelige havemøbler og med udsigt over haven samt havet, mens andre i stedet for er indrettet med en fantastisk stenhvælving med lys. Udover det skønne soveværelse, følger der også et privat badeværelse med til superior værelset. Her finder du bl.a. en bruser samt en hårtørrer.

Den sidste type værelse Casale Antonietta byder på, er et enkeltværelse. Enkeltværelset er et værelse til 1 person, og det er indrettet med en behagelig enkeltmandsseng. Værelset er indrettet i en rustik stil, og byder bl.a. på et TV, en minibar, et køleskab, aircondition samt WiFi. Derudover følger der en skøn terrasse med til værelset.
Til værelset følger også et badeværelse med, hvor du finder en bruser samt en hårtørrer.

Skiftedag

Fri ankomst dag hele året. Minium ophold på 2-3 nætter, afhængig af dato.

Check-ind / check-ud

Fra 14:00 / inden 10:30

Inkluderet i prisen

WiFi
Barneseng (skal bestilles)
Morgenmadsbuffet
Pool (mandag – fredag)
Solstole og parasoller (mandag – fredag)
Aircondition
Parkering

Betales lokalt

Pool (lørdag – søndag)
Solstole og parasoller (lørdag – søndag)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Via Traversa Pantano 3, 80067 Sorrento

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  708,-

  Casale Antonietta – Sorrento
  Campania-Sorrento Italien

  Bo i et skønt naturområde, tæt på centrum af Sorrento Du bor kun få minutter uden for hovedbyen Sorrento, når
  Pris pr. nat fra
  1.084,-

  Hotel Eden – Sorrento
  Campania-Sorrento Italien

  hotel eden sorrento
  Hotel Eden ligger lige midt i Sorrentos livlige centrum. Her finder du masser af trattoriaer, vinbarer og butikker. Kun få