Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Fattoria Pogni – Marcialla*

Fattoria Pogni ligger i hjertet af Toscana! Bygningerne er stadig de oprindelige, men ellers er der ikke meget af det nøjsomme bondeliv tilbage på Fattoria Pogni.

Her bor du i lækre lejligheder med al moderne komfort fra aircondition over opvaskemaskine til wi-fi og meget mere. Og så har du både kæmpestor pool åben året rundt, tennisbane og mange flere muligheder for aktiviteter. Alt sammen midt i det vidunderligste toscanske landskab. 

total pris
Fra 750,-
total pris
Fra 750,-

Tilgængelige Boliger

Etværelseslejligheden Albore (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 66 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stor stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) særdeles rummelig hems med dobbeltseng. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole og parasol

Toværelseslejligheden Nappolaio (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 43 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole og parasol. 

Toværelseslejligheden Tramonto (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 54 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab). På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset er der udgang til balkon med bord og stole. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole og parasol

Treværelseslejligheden Poggio Falchi (5 personer)

Max gæster 5

Lejligheden er 68 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og hvert sit badeværelse med toilet og bruser. Man kan tilføje en sovesofa til én person i det største af soveværelserne. Neden for trappen til lejligheden har du privat terrasse med bord, stole og parasol

Treværelseslejligheden Gorgoli (6 personer)

Max gæster 6

Lejligheden er 76 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) og pejs. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og hvert sit badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole og parasol

Treværelseslejligheden Terrasole (6 personer)

Max gæster 6

Lejligheden er 94 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) og pejs. På første etage er et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng, sovesofa til to personer og eget badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole og parasol

Femværelseslejligheden Villa Gelsomino (10 personer)

Max gæster 10

Lejligheden er 150 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab) og pejs.  På første etage er der tre soveværelser med dobbeltseng og hvert sit badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge, også dette har eget badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen har du privat terrasse med bord, stole, parasol og grill

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Pool åben året rundt

 • Tennisbane

 • Aircondition

Beskrivelse af Fattoria Pogni – Marcialla*

Fattoria Pognis historie fortaber sig ikke i historiens tåger: Den går såmænd kun tilbage til 1300-tallet. Det store gårdkompleks er ubeskrivelig malerisk og er i sig selv turen værd. Og landskabet… kast et blik på billederne, som kun giver en dårlig idé om skønheden her mellem bakker, dale, vinmarker, middelalderlandsbyer og cypresser. Harmonisk skønhed omgiver dig på alle sider.  

Fattoria Pogni er en aktiv gård med historiske vinkældre

I dag er Fattoria Pogni er særdeles aktiv vingård, som fremstiller seks rødvine og en hvidvin samt en lækker olivenolie. At smage det hele må næsten betragtes som en pligt, når du bor her. Så må du se, om der er sammenfald mellem din smag og dit valg af lejlighed, for fem af dem deler nemlig navn med lejlighederne. Et besøg i de ældgamle vinkældre er for resten også en oplevelse i sig selv. 

Have med stor pool, tennisbane og mere

På den store grund finder du en usædvanlig stor pool på 20 x 8 meter (dybde 120-180 cm), der er åben året rundt. Det renses ikke med klor, men med salt, langt mere behageligt og i fin tråd med, at Fattoria Pogni er meget miljøbevidst: Al energi her kommer fra solceller! På grunden finder du også grillfaciliteter, tennisbane, bordtennis, bordfodbold, trampolin og fodboldbane. 

Udflugter til nær og fjern

Du finder de nærmeste restauranter 1300 meter væk i landsbyen Marcialla, og skal du have et større udvalg, supermarkeder og andre gode indkøbsmuligheder samt en hyggelig toscansk by, så er Tavarnelle Val di Pesa kun små fem kilometer væk. Og når vi nu er ved afstandene, så er der 20 km til San Gimignano, 30 km til Firenze og 50 km til Siena. Var der nogen, som sagde ”gode udflugtsmuligheder” eller ”central beliggenhed”?  

Lejlighederne på Fattoria Pogni

Lejlighederne er meget velmøblerede og godt holdt. De har gedigne køkkenfaciliteter og stor privat terrasse med bord og stole, og er de alle udstyret med aircondition, som naturligvis også kun bruger den miljøvenlige energi fra solcellerne. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 26/6 – 28/8 2021
Resten af året min 5 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder – også poolhåndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Aircondition
Kæledyr ikke tilladt
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 50-100 € per lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 10 € per dag
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med