Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Lejligheden Eden 3 – Lazise

Er du til solnedgang over Gardasøen og Sirmione på din egen store terrasse, så er denne velfungerende lejlighed lige noget for dig.

Knapt 5 minutters gang til centrum

pris pr. nat
Fra 512,-
pris pr. nat
Fra 512,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på byen

 • Fantastisk Terrasse

 • Moderne lejlighed

Beskrivelse af Lejligheden Eden 3 – Lazise

Lejligheden ligger kun 400 meter fra centrum af Pacengo. Byen ligger mellem den hyggelige by Lazise og den lidt mere pulserende Peschiera del Garda på den østlige side af Gardasøen. Byen er en af de små charmerende byer der ligger som perler på en snor langs den østlige bred af Gardasøen. i området omkring Lazise er der nogle skønne små søstrande med rigtigt sand.

Lejligheden ligger kun 400 meter fra centrum og har en ideel placering for ture i området. Udflugtsmulighederne er nærmest uendelige i dette område af Italien.  Indenfor en times i bil er der virkeligt mange muligheder. Du har bjergene i nord, der er velegnede til vandreture, du kan tage svævebanen op til det højeste punkt i området; Monte Baldo. Er du til vin, så ligger Valpolicella distriktet med dens topvin Amarone lige lidt mod øst, og her er der mange vingårde med små – eller store – gårdbutikker med vin og andre lokale produkter. Forlystelsesparken Gardaland ligger også i området, det vil være et mekka for børnene og rundt om Gardasøen er alle de små hyggelige byer.

Du bor helt centralt i Pacengo

Den lyse og rummelige ferielejlighed Eden 3 ligger i Pacengo, kun 4 km fra byen Lazise og 6 km fra Peschiera del Garda, få meter fra søpromenaden, nær kirken Pacengo. Det ligger på øverste etage i en tre-etagers bygning med elevator og parkeringsplads. Den bedste del af lejligheden er den 40 kvm store terrasse med udsigt over Gardasøen. Terrassen har  bord, stole og liggestole.

Indretningen af Eden

Stor tre-værelses lejlighed sammensat af stue fuldt udstyret til 7 personer med køleskab, komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister. Lille dobbelt sovesofa velegnet til 2 børn eller 1 voksen, satellit-tv, air-con og trætag. Stort soveværelse med en dobbeltseng og en fransk seng, to vinduer, stor garderobe og air-con. Andet soveværelse med to enkeltsenge, terrasse, air-con og privat badeværelse med brusekabine og toilet, vindue. Andet badeværelse med brusekabine, toilet, vaskemaskine, vindue.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 22/5 - 25/9 - 2021, resten af året min. 3 nætter.

Check-ind / check-ud

15-18:30 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Wi-Fi i fællesområder
Aircondition (inkluderet i perioden 15/6 – 15/9 – ellers 10 € pr. dag)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Desinfektion (obligatorisk) 25 €
Slutrengøring (obligatorisk) 120 €
Sengetøj og håndklæder 20 € pr. sæt (skal bestilles senest 2 uger inden ankomst)
Barneseng og højstol: 15 € per stk pr. uge (skal bestilles)
Aircondition
Mindre kæledyr er tilladt (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Lasize

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med European ERV og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Et hyggeligt lejlighedskompleks med 8 ferielejligheder bygget i 2000 med en parkeringsplads i garagen til hver lejlighed, dejlig swimmingpool med
  Pris pr. nat fra
  512,-

  Lejligheden Eden 3 – Lazise
  Gardasøen Italien

  Lejligheden ligger kun 400 meter fra centrum af Pacengo. Byen ligger mellem den hyggelige by Lazise og den lidt mere