Stay LocalStay Local
Glemt password?

Molin Vecchio – Foiano della Chiana 

Molin Vecchio er en dejlig, gammel bondegård som er en prægtig villa til 18 personer. Her er stor pool, wi-fi og kort til nærmeste by med mange spisesteder.

Man kan altid tage endnu en tur til Toscana. Selv når man har besøgt den billedskønne region i årevis, kan Toscana overraske og glæde. Hvis du derfor før har set Firenze, Lucca, Pisa og meget mere i den nordlige del, bør du næste gang tage udgangspunkt i den mindre besøgte sydøstlige del.

Et par turforslag

Du bor godt for mange spændende udflugter på Molin Vecchio. Der er så mange at vælge mellem, men lad os bare nævne de helt indlysende: Her er kun 20 kilometer til Montepulciano, 30 kilometer til Arezzo og bare 50 kilometer til Siena. Og så har du kun 2100 meter til den charmerende lille by Foiano della Chiana, hvor du finder mange spisesteder og caféer samt alle de nødvendige indkøbsmuligheder, bl.a. et velassorteret COOP-supermarked.

Have med pool

I haven finder du en 15 x 5 meter stor pool (dybde 50-150 cm) med tilhørende solsenge, parasoller, omklædningskabine og bruser, lille legeplads og  grill. Fra tid til anden kan ejerne selv finde på ikke kun at rense poolen omhyggeligt, men også selv bruge den.

Lejlighederne på Molin Vecchio

Den oprindelige villa er opdelt i to store lejligheder. De er funktionelt og rustikt møbleret. De har alle fluenet for vinduerne, opvaskemaskine, wi-fi samt privat terrasse med bord og stole. Her er simpelt, men velholdt. Af fælles faciliteter på gården kan nævnes vaskemaskine (mod betaling) og et par cykler (til fri afbenyttelse).   Lejlighederne udlejes kun samlet, derfor er der plads til hele 18 overnattende gæster her. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 27/6 – 29/8 2020
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønskes) € 5 pr. stk pr. dag
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Villa Molin Vecchio

Villaen består af 7 soveværelser og 5 badeværelser og er ialt 300 m2. i Stueetagen er der en stor stue med køkkenniche 4 soveværelser. Der er overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. På 1. sal er der adgang via en udendørs trappe med stue med køkkenniche,  3 soveværelser og 2 badeværelser. Endvidere er der en stor terrasse med borde og stole.

Faciliteter

  • Grill
  • Legeplads
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo