Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Molin Vecchio – Foiano della Chiana*

Molin Vecchio er en dejlig, gammel bondegård som er en prægtig villa til 18 personer. Her er stor pool, wi-fi og kort til nærmeste by med mange spisesteder.

Man kan altid tage endnu en tur til Toscana og bo i villa Molin Vecchio. Selv når man har besøgt den billedskønne region i årevis, kan Toscana overraske og glæde.

total pris
Fra 1774,-
total pris
Fra 1774,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (16 sovepladser)

Max gæster 16

Villaen består af 7 soveværelser og 5 badeværelser og er ialt 300 m2. i Stueetagen er der en stor stue med køkkenniche 4 soveværelser. Der er overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. På 1. sal er der adgang via en udendørs trappe med stue med køkkenniche,  3 soveværelser og 2 badeværelser. Endvidere er der en stor terrasse med borde og stole.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget for pengene

 • Yderst rummelige lejligheder

 • Kort til hyggelig by

Beskrivelse af Molin Vecchio – Foiano della Chiana*

Molin Vecchio er en dejlig, gammel bondegård som er en prægtig villa til 18 personer. Her er stor pool, wi-fi og kort til nærmeste by med mange spisesteder.

Man kan altid tage endnu en tur til Toscana og bo i villa Molin Vecchio. Selv når man har besøgt den billedskønne region i årevis, kan Toscana overraske og glæde. Hvis du derfor før har set Firenze, Lucca, Pisa og meget mere i den nordlige del, bør du næste gang tage udgangspunkt i den mindre besøgte sydøstlige del. Kombiner det med en villa, og Toscana kan ikke blive meget bedre.

Et par turforslag

Du bor godt for mange spændende udflugter på Molin Vecchio. Der er så mange at vælge mellem, men lad os bare nævne de helt indlysende: Her er kun 20 kilometer til Montepulciano, 30 kilometer til Arezzo og bare 50 kilometer til Siena. Og så har du kun 2100 meter til den charmerende lille by Foiano della Chiana, hvor du finder mange spisesteder og caféer samt alle de nødvendige indkøbsmuligheder, bl.a. et velassorteret COOP-supermarked. Hvis du skal bruge bil på ferien fordi du har valgt toget eller flyveren til  Toscana så er det nemt at leje bil inden du rejser.

Have med egen pool

I haven finder du den dejlige pool, det er en 15 x 5 meter stor pool (dybde 50-150 cm) med tilhørende solsenge, parasoller, omklædningskabine og bruser, lille legeplads og  grill. Fra tid til anden kan ejerne selv finde på ikke kun at rense poolen omhyggeligt, men også selv bruge den.

Lejlighederne på Molin Vecchio

Den oprindelige villa er opdelt i to store lejligheder. De er funktionelt og rustikt møbleret. De har alle fluenet for vinduerne, opvaskemaskine, wi-fi samt privat terrasse med bord og stole. Her er simpelt, men velholdt. Af fælles faciliteter på gården kan nævnes vaskemaskine (mod betaling) og et par cykler (til fri afbenyttelse).   Lejlighederne udlejes kun samlet, derfor er der plads til hele 16 overnattende gæster her. Bestiller du kun få personer i lejligheden, kan ejer vælge at låse overskydende soveværelser af. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 06/07/2024 - 31/08/2024
Resten af året min 3-5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand (el ikke til el-biler)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønskes) 3 € pr. stk pr. dag
Mindre kæledyr tilladt 5 € pr. dag. (skal bestilles)
Brænde til kamin: 15 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk