Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta la Pieve – Pergine Valdarno

Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.

Her bor du midt i de blive Toscanske bakker i dalen der adskiller Valdarno og Valdichiana

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Villa Casale Il Loggiato

Max gæster 6

Uafhængigt stenhus med 6 sovepladser og i gåafstand fra Cottage il Noce. Det har privat swimmingpool (6x12m- 120 cm dybde) og grill. 130 kvadratmeter. Indgang fra loggiato (25 kvm) i stueetagen. Loggiatoen er udstyret med bord og stole til at spise ude. Via en indvendig trappe når du øverste etage, som består af stor stue med køkkenhjørne (komfur, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine) dobbelt sovesofa, to enkeltsengs værelser og et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med badekar og et badeværelse med bruser. Satellit-tv. Vaskemaskine, strygejern og strygebræt. Fra stuen døråbning til den store terrasse udstyret med bord og stole til at spise ude.

Villa Poggio alle Case

Max gæster 6

Selvstændig villa med 4+2 sovepladser. 80 kvm i 2 etager, og i kort afstand fra Il Loggiato og il Noce. Uanhængig villa med en dejlig privat pool (4x8m – 1,20m dyb) og med en fantastisk udsigt over vinmarkerne. Stueetage med stor stue med fuldt udstyret køkken (komfur, køleskab med fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine), satellit-tv. En dør åbner ud til poolområdet og til haven udstyret med bord og stole til at spise ude. Grill til rådighed. Tre trin fører til soveværelset med dobbeltseng og til badeværelset med bruser. I stuen fører en åben trætrappe til øverste etage med et værelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser.

Casale Presciano: Fico

Max gæster 2

2 sovepladser. 46 kvm. i stueetagen. Uafhængig hytte – som en mini villa. Stue med tekøkken (ovn, komfur, køle/fryseskab, opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Pergola.

Casale Presciano: Logge

Max gæster 4

Lejligheden Logge med 2 + 2 sovepladser. 53 kvm i stueetagen. Stue med tekøkken (ovn, komfur, køleskab/fryser, opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, mezzanin med dobbelt sovesofa, badeværelse med bruser. Loggia med bord og stole.

Casale Presciano: Vigneto

Max gæster 6

Lejligheden Vigneto med 4 + 2 sovepladser. 90 kvm. i stueetagen. Stue og tekøkken (ovn, komfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine), dobbelt sovesofa tilgængelig i stuen, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med bruser.

Casale Presciano: Fienile

Max gæster 6

Lejligheden Fienile med 4 + 2 sovepladser, 90 kvm. i to etager. I stueplan: stue med dobbelt sovesofa, køkken (ovn, komfur, køle/fryseskab, opvaskemaskine), toilet. Første sal med soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med badekar.

Casale Presciano: Focolare

Max gæster 8

Lejligheden Focolare med 8 soveplader (6+2) og ialt 120 kvm. Forhøjet stueetage. Stue med pejs, dobbelt sovesofa, køkken udstyret med ovn, komfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine, to soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med badekar.

Villa Cottage Il Noce

Max gæster 6

Cottage Il Noce er en selvstændig villa med 6 sovepladser, omgivet af 3 hektar marker og jord og med en dejlig lille swimmingpool (8×4 meter), der ligger lidt væk fra de andre huse. Villaen er omkring 100 kvadratmeter. I stueetagen er der to dobbelte soveværelser, badeværelse med bruser og badeværelse med toilet. På øverste etage er der en stor stue og køkkenhjørne (komfur, ovn, køleskab, opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng. Fra stuen er der døråbning til den hyggelige pergola udstyret med bord og stole til udespisning. Satellit-tv og vaskemaskine.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Skøn restaurant i gåafstand

 • Familiedrevet vingård med en lille butik

 • Mange udflugter til det ukendte Toscana

Beskrivelse af Tenuta la Pieve – Pergine Valdarno

I lighed med de andre lejligheder på Agriturismo Tenuta la Pieve, så ligger de tre bygninger:

Poggio alle Case med en 6 personers uafhængig villa.

Il Loggiato med en 6 personers uafhængig villa.

Il Noce, der er en uafhængig villa til 6 personer.

Casale Presciano med ialt 5 lejligheder fra 2 til 8 personer.

De to andre huse kan du finde under Casale la Valle samt Casale il Giglio, der er lidt større huse med flere lejligheder.

Tenuta la Pieve ligger i bakkerne i det sydøstlige Toscana, melle de to lidt mere kendte dale Valdarno og Valdichiana, og her er mellem en halv og en hel times kørsel til de tre mest kendte Toscanske byer Firenze, Siena og Arezzo.

Tenuta La Pieve er en vingård, der blandt andet producerer en glimrende Chianti Superiore. Vi er udenfor Chianti Classico området, men også de tilstødende områder kan producere en ganske glimrende Chianti. Selve vinproduktionen ligger nede ved hovedvejen, hvor du også henter nøglen i den lille kombinerede reception og vinbutik. Lejlighederne ligger lidt oppe af bakken. Du kan parkere bilen tæt på lejlighederne.

Gården på grunden har i årevis produceret økologisk olivenolie og glimrende vine. Tenuta la Pieve består af seks gamle bondegårde ved navn Casale La Valle, Casale Presciano, Casale Il Giglio, Casale il Loggiato, Poggio alle Case og Cottage il Noce. De er alle charmerende restaureret i toscansk landstil. Den nærmeste landsby er Pieve a Presciano, og den kan du med lethed spadsere ind til, da der kun er omkring 4-500 meter. I byen er der mulighed for at handle ind i et lille lokalt supermarked, en bager og et par lokale restauranter. Specielt den ene restaurant, der ligger helt inde i byen kan anbefales. Et glimrende Trattoria med lokale toscanske retter.

Indretningen af lejlighederne

Der er et forskelligt antal lejligheder i hver bygning. Nogle ligger i stueetagen, andre på 1 sal, med en selvstændig stentrappe ned til en lille privat have eller terrasse  med stole og et havebord, hvor du kan spise udenfor. Fælles for alle lejligheder et vaskerum med vaskemaskine, strygebræt og strygejern. Endvidere er der en udendørs grill, og en fælles pool (14 x 7 m., dybde mellem 0,9 – 1,4 m.)

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag 6/7 - 24/8 2024. Resten af året min. 3-6 nætter.

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00
Sen ankomst kan aftales med en nøgle i en nøgleboks.

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi i fællesområder
Hunde ikke tilladt

Betales lokalt

Slutrengøring (prisen varierer pr lejlighed, men regn med 40-65 €)
Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 25 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning: 6 € pr. m3
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk