Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Anna – Pievebovigliana

Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 8 personer.

Hvor er det lige Marche ligger ? Nærmest midt i Italien har du Toscana på den venstre og vestlige side og på den anden side af bjergkæden Appeninerne ligger den uretfærdigt oversete men meget smukke region Marche. I den sydvestlige del af Marche, hvor der er fantastisk smuk natur med bjergene i baggrunden. I området ligger en række landsbyer omgivet af lokale vindistrikter, og en af disse landsbyer er Pievebovigliana.

total pris
Fra 1178,-
total pris
Fra 1178,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Mange vandre og cykelmuligheder

 • Vinområde

 • Fredelige omgivelser

Beskrivelse af Villa Anna – Pievebovigliana

En autentisk del af Italien

Villa Anna ligger som skrevet før ved landsbyen Pievebovigliana, og den er forholdsvis lille. Der er en enkelt restaurant og enkelte indkøbsmuligheder, ellers har nabobyen Muccia lidt flere muligheder. Hold endelig også øje med de lokale markeder, der tager på tur mellem landsbyerne på faste ugedage. Rundt omkring i området ligger der flere gode vinproducenter og udover den lækre vin fra Marche, så kan de fleste også levere en god kvalitets olivenolie. Marches mere kendte naboregioner som Toscana og Umbrien får virkelig konkurrence her, og tilmed til en lavere pris.

Villa Annas indretning

Villaen er en fritstående villa der ligger på en lille bakke. Den består af to etager og har ialt 8 sovepladser, hvoraf de 2 er på en sovesofa i stuen. Stueetagen har et godt og veludstyret køkken, inklusive kaffemaskine, mikroovn og opvaskemaskine. Ved siden af har du stuen, med Tv og DVD afspiller og en sofa, der kan slås ud til 2 sovepladser. Husets ene ud af fire badeværelser ligger også her, og heri er der en vaskemaskine. Går du op på 1. sal, så er der 3 soveværelser hver med sit eget badeværelse. De to af soveværelserne har dobbeltsenge mens det sidste har to enkeltsenge.

Ude i haven er der et grill område, en dejlig terrasse med direkte adgang ind til huset og ca. 15 meter fra huset ligger din egen private pool på ca. 5 * 10 meter (ca-. 1,6 m i max dybde). Der er en stor grund der Outside: BBQ area, patio with entrance directly in the house, about 15 meters is the swimming pool (5x10mt, 1.60 max depth). Huset har en stor grund, så der er masser af plads at boltre sig på.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag Juni-august
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 150 €
Opvarming (efter forbrug)
Mindre husdyr 50 €
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.202,-

  Villa Crespa – Castelraimondo
  Marche Italien

  Oplev den skønne region Marche, når du bor i Villa Crespa. Til Villa Crespa hører en fantastisk have med, hvor

  Villa Teloni – Marche
  Marche Italien

  Villa Teloni, Marche
  Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa Teloni sig i de skønne toscanske bakker. I Villa Teloni har