Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa degli Olivi – Castiglion Fiorentino*

Villa degli Olivi er en villa til 14 personer med privat pool, wi-fi, vaskemaskine, opvaskemaskine og adgang til tennisbane beliggende fredfyldt i bakkerne uden for den charmerende by Castiglion Fiorentino.

Det er fristende at sammenfatte alt omkring Villa degli Olivi i det engelske udtryk ”what’s not to like?”, for her går alt virkelig op i en højere enhed.

total pris
Fra 3584,-
total pris
Fra 3584,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (15 sovepladser)

Max gæster 14

7 soveværelser, 7 badeværelser, total 360 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Forbilledligt velholdt villa

 • Dejlig by en gåtur væk

 • Pragtfuld have med skøn pool

Beskrivelse af Villa degli Olivi – Castiglion Fiorentino*

Villa degli Olivi er en villa til 14 personer med privat pool, wi-fi, vaskemaskine, opvaskemaskine og adgang til tennisbane beliggende fredfyldt i bakkerne uden for den charmerende by Castiglion Fiorentino.

Det er fristende at sammenfatte alt omkring Villa degli Olivi i det engelske udtryk ”what’s not to like?”, for her går alt virkelig op i en højere enhed: en eksemplarisk indrettet og velholdt villa med en ligeså god have, som ligger i perfekt behagelig afstand til en dejlig mindre by i Toscana.

På landet og dog lige ved byen

Villa degli Olivi befinder sig 1,5 km fra Castiglion Fiorentino, hvor du finder alle indkøbsmuligheder, et fint udvalgt af spisesteder og barer, togstation samt ikke mindst en hyggelig, afslappet stemning. Det er en virkelig dejlig lille by, som er upåvirket af masseturismen, men stadig har alt det, du har brug for, måske endda en eller to som taler engelsk?

En smuk villa

Villaen ligger uforstyrret, omgivet af en stor have med utallige oliventræer, gamle cypresser og frugttræer.  Her finder du en havepavillon, grill, mange havemøbler, pizzaovn, skyggefuld parkering og en pragtfuld pool (12×6 meter og 120-300 cm dyb). Omkring to kilometer fra villaen finder du en tennisbane, der deles med ejernes tre andre villaer i området.

Villa degli Olivis indretning

Villaen er 360 m² stor og ligger i tre plan, den kan huse op til 15 personer fordelt på syv soveværelser og syv badeværelser. I stueetagen finder du et stort køkken-alrum med pejs og langbord, badeværelse med bruser samt vaskerum med vaskemaskine og endnu et badeværelse med bruser. På første etage er der en stor opholdsstue med sovesofa til én person og udgang til balkon, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med bruser og et badeværelse med vandmassagekarbad.

På tagetagen er der tre soveværelser med dobbeltseng (det ene med badeværelse med bruser en suite), et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med bruser og et badeværelse med karbad.

Hvorfor bo i Villa degli Olivi?

Hvis du tager til Toscana for at besøge Lucca, Firenze, San Gimignano, Pisa, Siena og de andre smukke, kendte klassikere, skal du ikke bo ved Castiglion Fiorentino. Det ser måske ikke langt ud på kortet, men i virkeligheden er transporttiderne for lange til, at det vil give mening. Vil du derimod bo i en forholdsvis ”uturistet” del af Toscana med gode muligheder for udflugter til uforståeligt oversete Arezzo, pittoreske perler som Sinalunga, Monte San Savino og Lucignano, hvor du spiser bedre og billigere, samt de fantastiske sydtoscanske kulturbyer Montepulciano og Pienza, så er du på rette spor

Du skal også vælge Villa degli Olivi, fordi du sætter pris på rolige omgivelser, en perfekt holdt villa og samvittighedsfulde ejere, der er stolte af deres arbejde.  Og desuden også fordi du godt kan lide at have rigtig god plads.

Min personlige mening om Villa degli Olivi?

Det er svært ikke at blive ved med at bruge ordet ”eksemplarisk”, når jeg skal beskrive Villa degli Olivi.
Aida (hendes far var glad for opera) og Massimo har virkelig gjort et fremragende arbejde, da de istandsatte huset, og det bliver de ved med at gøre år efter år. De går op i vedligeholdelsen og deres gæsters velbefindende med beundringsværdig energi. Her får intet lov til at forfalde, og man lader aldrig stå til. Jeg har set villaen flere gange i en periode på over ti år, og der har aldrig været en finger at sætte på det mindste, kun beundring og ros at udtrykke. Og så er æblerne for resten usædvanlig gode!

Lino

Skiftedag

Ophold min. 7 nætter 1/7 - 26/8, resten af året min. 5 nætter.
Fri ankomstdag hele året

Check-ind / check-ud

15-19.00 / inden 10.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Slutrengøring
Brænde til pejs
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Små kæledyr € 10 pr. dag (skal bestilles)
Håndklæder til pool € 3 pr. stk.
Varme 8 € pr. time.
Aircondition 1 € pr. kwh (hvis ønskes)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med