Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Il Condottiero – Castiglion Fiorentino

Il Condottiero er en smuk villa beliggende i bakkerne, dækket af olivenlunde, mellem Castiglion Fiorentino og Cortona, i en virkelig panoramisk position.

Du vil være i gåafstand fra det fantastiske middelalderborg Montecchio Vesponi, med dets imponerende tårn, der rejser sig over dalen.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (11 sovepladser)

Max gæster 11

11 sovepladser, 4 soveværelser, 3 badeværelser. Ialt 250 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Op til 11 sovepladser

 • Can accomodate up to 11 guests.

 • Free Parking

Beskrivelse af Villa Il Condottiero – Castiglion Fiorentino

Il Condottiero er en smuk villa beliggende i bakkerne, dækket af olivenlunde, mellem Castiglion Fiorentino og Cortona, i en virkelig panoramisk position.

Du vil være i gåafstand fra det fantastiske middelalderborg Montecchio Vesponi, med dets imponerende tårn, der rejser sig over dalen.

Landsbyen Castiglion Fiorentino, der er en mellemstor by, har restauranter og butikker, ligger kun 4 km væk og har mange folkloristiske og kulturelle begivenheder, især om sommeren, ligesom den gamle etruskiske by Cortona, som kun ligger 8 km væk. Det er umuligt ikke at anbefale et besøg i Cortona og et stop ved “Rugapiana” for en is eller en aperitif. Byen, med sine stengader og historiske bygninger, der ligger på bakken, vil forblive i dit hjerte.

Il Condottiero er perfekt, hvis du rejser som familie eller med en gruppe venner, som ønsker at kombinere en afslappende ferie ved poolen omgivet af det toscanske landskab med ture og dagsture i hele det centrale Italien.

Haven er lukket og omgivet af oliven-, mandel- og cypresser og er veludstyret med udendørsmøbler, grill og brændeovn. Det vil være et sted med behagelig afslapning og tilflugtssted på varme sommerdage og det ideelle sted til dine middage eller grillfester med venner. Til en snak og et glas vin på siden af huset er der en lille pergola med bord og sofaer. Til din rådighed og til din eksklusiv brug er den smukke swimmingpool (størrelse 5×10 m – dybde 1,40) placeret på en naturlig terrasse med stensolarium, liggestole og parasoller. Den fantastiske udsigt over Valdichiana herfra vil fortrylle dig med dens skiftende farver, når som helst på dagen, fra daggry til solnedgang.

Luca, ejeren, vil med glæde organisere trekking- eller mountainbike-udflugter for dig med lokale guider for at opdage stierne i området, keramik, male- og madlavningskurser og mange andre aktiviteter for at få en uforglemmelig toscansk oplevelse.

Indretningen af Villa Il Condottiero

Stuehuset er smagfuldt indrettet i en komfortabel, rustik toscansk stil. De valgte møbler, farverne, som væggene er blevet malet med, smedejernssengene, gardinerne og møblerne, passer alt sammen perfekt med strukturens gamle karakteristika. I underetagen fungerer det store murede køkken også som spisestue. Den enorme pejs, de vævede flettede kurve og kobbergryder og pander vil fordybe dig i en varm atmosfære fra svundne tider.

I stueetagen er der et stort køkken og spiseområde. Køkkenet har opvaskemaskine, mikroovn, køleskab med fryser, filter kaffemaskine, ovn. Dertil et lille badeværelse med bruser og et dobbelt soveværelse. På første salen, er der en stue med med pejs og en enkelt sovesofa, arbejdsværelse med enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng med lille privat badeværelse med bruser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng med ekstra enkeltseng , badeværelse med bruser. De 3 soveværelser på første sal er udstyret med aircondition.

Der er yderligere Wi-Fi internetadgang, dvd-afspiller, satellit-tv, Vaskemaskine, høj stol, aircondition.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli og august
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Poolhåndklæder
Mindre kæledyr
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 150 €
Opladning af el-bil betales særskilt
Opvarmning (hvis ønsket): 30 € pr dag
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med