Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Selva – Lucignano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smukt autentisk stenhus

 • 100 % fred og ro

 • Stor. lækker pool

Villa La Selva er en forbilledligt velholdt villa med plads til 12 personer omgivet af en park af en have, hvor du finder en flot pool. Du bor her fuldkommen i fred og ro i en stor lysning med engen som nabo midt i skovene et par kilometer uden for den charmerende middelalderby Lucignano. 

Villaen er billedsmuk, som et postkortmotiv, og også indenfor hersker den gode smag i en grad, man sjældent oplever. Alt er her flot og velholdt, det gælder også den store have, selv når du kommer forbi langt uden for sæsonen. Man fornemmer, at ejerne er stolte over deres hus.    

Autentcitet og komfort

Der er lagt kærlighed og omtanke i restaureringen af det maleriske gamle stenhus. Detaljerne er mange og fascinerende, fra gamle nænsomt istandsatte døre over den originale brødovn til de traditionelle toscanske marmorvaske i køkkenerne. Var det ikke for al den moderne komfort som wi-fi, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine med mere, så kunne du let føle dig transporteret tilbage i tiden i Villa La Selva. Det er en sand fornøjelse at opleve.  

Tre lejligheder, én villa

Som så mange andre gamle, store huse, så tænkte ejerne her også først, at det var bedst at opdele det i lejligheder. Men med årene er de blevet klogere, så i dag udlejes huset i sin helhed. Du har derfor den fordel, at der er tre køkkener med fire gasblus, ovn og køleskab med fryser, når I engang imellem ikke griller, tager pizzaer med hjem eller spiser på restaurant. Der er lagt op til sammenskudsgilde! 

Stor have med pool og plads til leg

I den 5000 m2 store have finder du en velholdt og usædvanlig stor pool (16 x 6 meter, dybde 140 cm) med udebruser, solsenge og parasol. Du har naturligvis også en grill, og her er også en virkelig lækker, skyggefuld havepavillon med bord og stole til jeres mange måltider i det fri. Der er rigtig god plads i haven, også til børnenes leg og boldspil.  

Villa La Selvas indretning

Villaen er 300 m2 stor og ligger i to plan.  I stueetagen finder du stue med pejs og åbent køkken, et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med enkeltseng. Ligeledes i stueetagen men med anden indgang er der endnu en stue med åbent køkken, et soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til én person samt et badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der en stue med åbent køkken, to soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/5 – 18/9 2021
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 4 € per m3 gas
Små kæledyr € 6 pr. dag (skal bestilles)
Håndklæder til pool € 2 pr. stk.
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo