Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Selva – Lucignano

Villa La Selva er en forbilledligt velholdt villa med plads til 12 personer omgivet af en park af en have, hvor du finder en flot pool.

Du bor her fuldkommen i fred og ro i en stor lysning med engen som nabo midt i skovene et par kilometer uden for den charmerende middelalderby Lucignano. 

pris pr. nat
Fra 1462,-
pris pr. nat
Fra 1462,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smukt autentisk stenhus

 • 100 % fred og ro

 • Stor. lækker pool

Beskrivelse af Villa La Selva – Lucignano

Villa La Selva er en forbilledligt velholdt villa med plads til 12 personer omgivet af en park af en have, hvor du finder en flot pool.

Du bor her fuldkommen i fred og ro i en stor lysning med engen som nabo midt i skovene et par kilometer uden for den charmerende middelalderby Lucignano.

Villa La Selva er billedsmuk, som et postkortmotiv, og også indenfor hersker den gode smag i en grad, man sjældent oplever. Alt er her flot og velholdt, det gælder også den store have, selv når du kommer forbi langt uden for sæsonen. Man fornemmer, at ejerne er stolte over deres hus.

Autentcitet og komfort

Der er lagt kærlighed og omtanke i restaureringen af det maleriske gamle stenhus. Detaljerne er mange og fascinerende, fra gamle nænsomt istandsatte døre over den originale brødovn til de traditionelle toscanske marmorvaske i køkkenerne. Var det ikke for al den moderne komfort som wi-fi, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine med mere, så kunne du let føle dig transporteret tilbage i tiden i Villa La Selva. Det er en sand fornøjelse at opleve at bo i denne villa i Toscana.

Tre lejligheder, én villa

Som så mange andre gamle, store huse, så tænkte ejerne her også først, at det var bedst at opdele det i lejligheder. Men med årene er de blevet klogere, så i dag udlejes huset i sin helhed. Du har derfor den fordel, at der er tre køkkener med fire gasblus, ovn og køleskab med fryser, når I engang imellem ikke griller, tager pizzaer med hjem eller spiser på restaurant. Der er lagt op til sammenskudsgilde! 

Stor have med pool og plads til leg

I den 5000 m2 store have finder du en velholdt og usædvanlig stor pool (16 x 6 meter, dybde 140 cm) med udebruser, solsenge og parasol. Du har naturligvis også en grill, og her er også en virkelig lækker, skyggefuld havepavillon med bord og stole til jeres mange måltider i det fri. Der er rigtig god plads i haven, også til børnenes leg og boldspil.  

Villa La Selvas indretning

Villa La Selva er 300 m2 stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du en stue med pejs og åbent køkken, et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med enkeltseng. Ligeledes i stueetagen men med anden indgang er der endnu en stue med åbent køkken, et soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til én person samt et badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der en stue med åbent køkken, to soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: Maj - September
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 220 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Små kæledyr € 10 pr. dag (skal bestilles)
Håndklæder til pool € 2 pr. stk.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.