Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Torre di Vignale – Palazzo del Pero*

Villa Torre di Vignale er et stemningsfuldt og velindrettet middelaldertårn med plads til 16 personer beliggende højt i landskabet syd for Arezzo. Her er privat pool, wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine og meget mere, ikke mindst en charmerende og gæstfri ejer, der gerne laver pragtfulde middage til jer

Det er ikke så underligt, at mange vender tilbage til Villa Torre di Vignale, når de først har været der én gang. Naturligvis er det spændende at bo i en bygning, der går tilbage til 1300-tallet, og at fantasere om, hvad den har oplevet gennem århundrederne, men selv uden historiens vingeslag er Villa Torre di Vignale en uforglemmelig oplevelse.

total pris
Fra 2136,-
total pris
Fra 2136,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen

Max personer 16

7 soveværelser, 6 badeværelser og ialt 400 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på mindre by

 • 100 % fred og ro

 • Mamma laver mad

Beskrivelse af Villa Torre di Vignale – Palazzo del Pero*

En smukt istandsat gammel bygning

Villaen er blevet forbilledligt istandsat efter at have været forladt i umindelige tider, således at den i dag fremstår som en lækker feriebolig med den helt rigtige balance mellem det smagfuldt rustikke og det moderne. Her er i stort omfang brugt fine gamle antikke møbler, væggenes sten er flere steder blotlagt, og samtidig er her som en selvfølge al moderne komfort, bortset fra aircondition som mildest taget er overflødigt i en bygning med tykke vægge, der ligger 570 meter over havets overflade: Når temperaturerne engang imellem bliver lige lovlig høje længere nede i Toscana, forbliver de behagelige heroppe.

Have og pool

Omkring tårnet ligger den store, velholdte have, hvor du finder alskens havemøbler, pizzaovn, grill og en pool (9 x 9 meter, 120-220 cm dyb). Her er god plads til jer alle, også til børnenes leg.

Villa Torre di Vignales indretning

Villaen er hele 400 m² stor og ligger i tre plan. Indgangen ligger på første etage, hvor du finder stue med pejs, stort køkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser. På anden etage er der tre soveværelser med dobbeltseng, alle med eget badeværelse med bruser samt et soveværelse med smal dobbeltseng (uden badeværelse). På tredje etage er der en opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser og en hems med dobbeltseng. Lidt fra tårnet ligger desuden et lille anneks, hvor du finder en stue med pejs, fjernsyn og bordfodboldbord.

Hvorfor bo på Villa Torre di Vignale?

Selvom du to en halv kilometer herfra finder en lille by (Palazzo del Pero) med et par restauranter, bar og lidt butikker, og pragtfulde Arezzo kun er 15 kilometer væk, så bor du ganske langt ude på landet.

Du skal derfor vælge Villa Torre di Vignale for den fuldkomne fred og ro, for den smukke udsigt og for selve den smukke bolig, ikke for den strategisk gode beliggenhed. Du skal også vælge den, hvis du vil have en ægte toscansk madmor, der kan lave ægte lokal mad til jer: Det er både hyggeligere og billigere end restauranterne. Hvis børnene skal have plads til at rende rundt, så er det svært at finde noget bedre.

Min personlige mening om Villa Torre di Vignale?

Jeg er begejstret over indretningen af villaen. Nogle steder lader man lidt for meget af det gamle, slidte møblement stå, andre steder bliver det lidt for falsk romantisk, men på Villa Torre di Vignale rammer de balancen perfekt. Det er bare en æstetisk glæde. Og så er både haven, skoven og udsigten en sand lise for sjælen.

Lino

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023
Resten af året minimum 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Slutrengøring
Barneseng (skal bestilles)
Pool åben primo maj – ultimo september
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Håndklæder til pool € 3 pr. stk.
Små husdyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Brænde til kamin: 20 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  697,-

  Sasso Canaldo – Arezzo
  Toscana Italien

  Sasso Canaldo er et skønt landsted med udsigt over det toscanske landskab. Ønsker du at bo autentisk, og med udsigt

  La Genziana – Arezzo
  Toscana Italien

  La Genziana, Toscana
  Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa La Genziana sig i de skønne toscanske bakker. I Villa La