Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casa il Fontanino – Monticiano

Søger du romantik langt fra turismens hovedveje? Er du ligeglad med pool? Vil du bo midt i naturen med en kort spadseretur til en charmerende toscansk landsby? Så er Casa il Fontanino det rette for dig! 

Villa Casa il Fontanino er et lille, maleriske stenhus og er det oplagte valg for parret, som søger fred og ro, smuk udsigt og autentiske omgivelser i Toscana.

pris pr. nat
Fra 326,-
pris pr. nat
Fra 326,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Et helt hus for få penge

 • Det autentiske Toscana

 • Fred og ro

Beskrivelse af Casa il Fontanino – Monticiano

Malerisk middelalderby en gåtur væk

Vi befinder os lige uden for landsbyen Monticiano. For præcisionens skyld er der omkring 10 minutters gåtur til det smukke middelalderby og til centrum. I Monticiano finder du et lille supermarked, en god, rustik restaurant, et hyggeligt enoteca, som også har lette retter, en bager og en bar med gode lokale drikkevarer godt krydderet med en meget afslappet stemning, hvor tingene tager den tid, de tager.

Kendte og ukendte byer i området  

Det er dog ikke sådan, at du behøver at kede dig i Casa il Fontanino, for udflugtsmulighederne er mange. Vi vil helt sikkert opfordre dig til at opleve både Toscana og Siena. Sidst nævnte ny er således kun 30 kilometer væk, mens Montalcino ligger 45 kilometer sydpå. Hvis du søger de mere ukendte byer, som kun de færreste turister nogensinde kommer til at høre om, så kan det stærkt anbefales at køre de 35 kilometer til Massa Marittima, men området er i det hele taget et overflødighedshorn af autentiske små byer, fulde af hygge og stemning.  

Casa il Fontaninos indretning

Feriehuset ligger helt i stueetagen og er 45 m2 stort. Du finder her en stue med køkkenhjørne (4 gasblus, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser), pejs og sovesofa med én soveplads, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Foran huset har du en dejlig overdækket terrasse med bord og stole … og en fantastisk udsigt til Monticiano. Her er også grill samt vaskemaskine.

Skiftedag

Lørdag - Lørdag: 1/7 - 26/8 2023
Resten af året min. 5 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring
Aircondition
Wi-Fi
Barneseng og højstol

Betales lokalt

Depositum: 150 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 12 € per dag
Små kæledyr 40 € (skal bestilles)
El cykler udlejes
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.