Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Marty – Castiglione del Lago

Villa Marty er en villa god til 8 personer, med privat pool, wifi-adgang, mountainbikes, legeplads og bordtennis.

Trasimeno søen findes kun få kilometer væk, på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Mellem Toscana og Umbrien, domineres villaen af de antikke etruskiske byer Cortona og Castiglion del Lago.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Perfekt for en familie

 • 4 km fra Castiglione del Lago.

 • Adgang til mountain bikes

Beskrivelse af Villa Marty – Castiglione del Lago

Trasimeno-søen findes blot et par kilometer på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Mellem Toscana og Umbrien, domineres de tre villaer af de antikke etruskiske byer Cortona og Castiglion del Lago. En kort køretur tager dig til Arezzo med sine mesterværker malet af Piero Della Francesca, til middelalderlandsbyerne Montepulciano, Pienza og Lucignano samt til Trasimenosøen og Perugia. Villa Marty ligger kun 4 km væk fra landsbyen Castiglione del Lago med sit enestående slot, butikker, restauranter og specialbutikker. Der er en cykelsti, hvor cykelentusiasten kan udforske søen.

Swimmingpoolens vand har saltudskillelse. Der er rigeligt udstyr og velholdte møbler. Villa Marty har en stor have udstyret med bord, stole, parasol, grill og cykler og der er blevet installeret en meget flot pool (5×10 m., dybde m. 1,50 , vandafbrænding med salt). Villaen er i en god kvalitet og karakteristiske møbler og er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder: opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv og pengeskab. Haven er nærmest en stor park, hvor der er borde og stole, en legeplads for børnene og bordtennis.

Indretningen af Villa Marty

I stueetagen har villaen en veranda, der er udstyret med borde og stole. Der er opholds-/spisestue med tekøkken og pejs, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med bruser, et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser, et værelse med dobbelt sovesofa og et badeværelse med handicapvenlig bruser og vaskeri.

Derefter på første sal, har villaen et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser og lille terrasse.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 2/7 – 27/8 2022

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Mindre husdyr er velkomne for 5 € pr. nat
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 3 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Malerisk og autentisk gammel bondegård med plads til 12 personer beliggende i kort afstand fra en landsby. Her får du pool med panoramisk udsigt og ophøjet ro til dit ophold i smukke Toscana