Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Gli Oleandri – Monte San Savino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Skøn udsigt

 • Villa med personlighed

 • Kort til hyggelig by

Villa Gli Oleandri er en velholdt og personligt indrettet villa med plads til 10 personer beliggende i bakkerne uden for den hyggelige lille by Monte San Savino. Her får du god plads, hygge, god udsigt og en lækker pool til din ferie.  

Størstedelen af en ferie i Toscana foregår i det fri, det manglede bare andet. Derfor vil du glæde dig over, at det er muligt at opholde sig på alle villaens fire sider, alt efter om du søger solen eller skyggen. Terrasserne ud for opholdsstuen vil sikkert blive flittigt brugt, for hvem vil ikke gerne indtage sine måltider og drikke sin vin med udsigt over det toscanske landskab?  

Mange udflugter i området

Men ligegyldigt hvor meget du vil nyde det søde driverliv i villaen, så kommer du her jo også for at opleve Toscana. Det er svært ikke at holde af Monte San Savino, der med sin afslappede atmosfære og gode spisesteder befinder sig kun tre kilometer fra villaen. Andre byer af samme uprætentiøse, tilbagelænede type i området som Lucignano og Foiano della Chiana er bestemt også turen værd. På et helt andet niveau finder du Arezzo, Montepulciano og Siena, hvor du let får flere timer til at gå. Du kommer nok også til at gå en del ud at spise, for området er karakteriseret ved usædvanlig mange gode restauranter, hvor kvaliteten er i top, uden at prisen skræmmer. 

Villa med personlighed

Villa Gli Oleandri er under alle omstændigheder en god base. Du fornemmer her virkelig, at ejerne har lagt deres personlighed i indretningen med mange små detaljer som malerier, gamle brændeovne og lettere skabrøse fotos fra nittenhundredetallets begyndelse. Der er naturligvis wi-fi, satellit-tv og vaskemaskine.     

Oliventræer og pool

Haven byder på en dejlig pool (12 x 6 meter, dybde 120-220 cm) med solsenge og parasoller, hvor du kan nyde livet mellem de mange oliventræer. Du har også grill og bordtennisbord.  

Villa Gli Oleandris indretning

Villaens 200 m2 ligger i to plan. I stueetagen er der en stor opholdsstue med pejs, hvorfra du har udgang til to terrasser (den ene overdækket), spisestue med åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. På første etage er der en opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer samt et soveværelse med to enkeltsenge og internt badeværelse med toilet og bruser.   

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/5 – 18/9 2021
Resten af året min 7 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Mindre kæledyr (skal bestilles)
Håndklæder til pool
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 250 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 90 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € pr. time
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo