Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Romantic – Cavaion Veronese

Hotel Romantic er et skønt hotel tæt på Gardasøen.

På Hotel Romantic bor du på et hotel med en fantastisk atmosfære og en god beliggenhed.

total pris
Fra 690,-
total pris
Fra 690,-

Tilgængelige Boliger

Superior dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

20 kvm, 2 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse, balkon/terrasse.

Klassisk dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

15 kvm, 2 personer, 1 soveværelse og 1 badeværelse.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Flotte vandreruter tæt på

 • Kun 5 km. til Gardasøen

 • Pool

Beskrivelse af Hotel Romantic – Cavaion Veronese

Bo i skønne omgivelser tæt på Gardasøen.

Hotel Romantic er et skønt hotel tæt på Gardasøen.
På Hotel Romantic bor du på et hotel med en fantastisk atmosfære og en god beliggenhed.

Sammen med Hotel Romantic finder du et skønt udendørsområde, hvor du kan få glæde af den italienske sommervarme. Hotellet er omgivet af smukke vinmarker og dejlige grønne områder, hvilket skaber en skøn atmosfære omkring hotellet.
Hotel Romantic har også en skøn udendørspool (16 x 9 meter) med en børnesektion, så der er plads til alle. Poolen er omgivet af solstole og parasoller, der skaber det perfekte sted for dig, til at få en afslappende stund.
Hotel Romantic tilbyder cykeludlejning på stedet, og lejen er inkluderet i prisen. Dette giver god mulighed for at komme ud og opleve området på en ny måde. Er du ikke til at cykle, er dette heldigvis ikke et problem. Området, som hotellet er beliggende i, er nemlig kendt for sine smukke vandreruter, bl.a. rundt langs Gardasøen. Søger du lidt adrenalin, er dette også muligt, der er nemlig massevis af vandsportsaktiviteter, herunder jetski og paddleboard, som foregår på Gardasøen, og som du nemt kan give dig i kast med.
Hotel Romantic er beliggende 50 meter fra centrum af den hyggelige lille by Cavaion Veronese. Her finder du forskellige spisemuligheder, samt små supermarkeder. Søger du en lidt større by, befinder du dig kun ca. 5 km udenfor den spændende kystby Bardolino. Bardolino byder på lækre restauranter og spændende butikker, hvor du kan købe lokale produkter fra området. Ønsker du at komme til en endnu større by, ligger Verona kun omkring 30 km væk fra hotellet, og her finder du altså alt hvad du kunne få brug for; museer, madoplevelser og kulturoplevelser.
Når du bor på Hotel Romantic, er det nemt at komme rundt. Det nærmeste busstoppested ligger nemlig kun 200 meter væk fra hotellet, og her går der busser til de omkringliggende byer, ligesom der går en bus til Gardasøen, der kun ligger 5 km væk fra hotellet.

Indretningen af Hotel Romantic.

Når du bor på Hotel Romantic, har du mulighed for at vælge imellem 2 forskellige typer værelser; et klassisk dobbeltværelse og et superior dobbeltværelse.

Det klassiske dobbeltværelse er et dejligt værelse for 2 personer. Værelset er omkring 15 kvadratmeter, og består af et soveværelse samt et badeværelse. Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng, hvorfra du kan se fjernsyn på værelsets TV. TV’et tilbyder engelske, tyske og italienske kanaler. Derudover finder du på værelset en safety box, ligesom at der både er WiFi og aircondition på værelset. Ligeledes er der også skabsplads på værelset. På badeværelset finder du en bruser samt en hårtørrer.

Superior dobbeltværelset med plads til 2 personer, er et skønt værelse på 20 kvadratmeter. Værelset består af et soveværelse og et badeværelse. Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng, et skab samt et skrivebord. Derudover finder du et TV med engelske, tyske og italienske kanaler, ligesom at der er en safety box og en minibar. Værelset har også både WiFi og aircondition. På badeværelset finder du en bruser samt en hårtørrer. Superior værelset har også en skøn balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og nyde din morgenkaffe, mens du nyder solstrålerne fra den italienske sol.

Skiftedag

Min. 3 nætter i perioden 10/6 - 10/9. Resten af året min. 2 nætter.

Check-ind / check-ud

Fra 15:00 / 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (skiftes 2 gange om ugen)
Håndklæder (skiftes hver dag)
Rengøring (hver dag)
WiFi
Aircondition
Opvarmning
Parkering
Barneseng
Cykeludlejning

Betales lokalt

Kæledyr: 20 € pr. dag
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger ved Gardasøen

Andre muligheder for ferieboliger i Norditalien

Se ferieboliger og villaer i Piemonte, Lombardiet eller Veneto.

Drømmer du om at holde ferie ved Middelhavet?

Se ferieboliger i Ligurien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Cykeludlejning
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vandreferie
 • Wi-Fi

Kort

Via Berengario 22, Cavaion Veronese, VR, 37010, Italien

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  493,-

  Hotel San Filis – Gardasøen
  Gardasøen Italien

  Den gode beliggenhed. På Hotel San Filis bor du bare 1 km fra Gardasøen. Når du bor på Hotel San
  Pris pr. nat fra
  690,-

  Hotel Romantic – Cavaion Veronese
  Gardasøen Italien

  Bo i skønne omgivelser tæt på Gardasøen. Hotel Romantic er et skønt hotel tæt på Gardasøen. På Hotel Romantic bor

  Landstedet Il Nocino – Lazise
  Gardasøen Italien

  Bo mellem smukke vinmarker og frodige olivenlunde. Er din drøm at bo imellem massevis af italienske vinmarker? Så er landstedet