Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Il Castagnolino – San Gimignano (udgået)

Det er svært at yde Agriturismo Il Castagnolino retfærdighed på skrift; det er et af de steder, som skal opleves. Et udpræget sted for par og singler, som ønsker fred og ro, god mad og smuk udsigt

Er landskabet omkring San Gimignano Toscanas smukkeste? Hvis du bevæger dig rundt på de små veje omkring byen ved daggry eller solnedgang, vil du nok være tilbøjelig til at mene det. Du vil tit opleve scenerier, som gør selv de bedste postkort til skamme. Det er fristende at tilbringe dagene her, mens man bare oplever, hvordan lyset fra morgen til aften ændrer indtrykket af det blændende smukke landskab.

total pris
Fra 645,-
total pris
Fra 645,-

Tilgængelige Boliger

Enkeltværelse med morgenmad

Max gæster 1

Dobbeltværelse med morgenmad

Max gæster 2

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den gode mad

 • Romantik og ro

 • Fantastisk central beliggenhed

Beskrivelse af Agriturismo Il Castagnolino – San Gimignano (udgået)

Velkommen til Agriturismo Il Castagnolino

Kør fra San Gimignano ud i bakkerne mod landsbyen Pancole, og efter lidt over tre kilometer kommer du til Agriturismo Il Castagnolino, et smukt gammelt stenhus omgivet af olivenlunde og mange bede med krydderurter. Her bor Carmela, hunden Runa og katten Pierino, som alle vil byde dig velkommen, hver på sin vis. Pierino vil efter al sandsynlighed, som den kat han er, være mere distanceret end Runa.

Agriturismo Il Castagnolino er et økologisk landbrug

Carmela går op i det økologiske landbrug, og hun laver en række højkvalitetsprodukter, der kan imponere enhver. At hendes olivenolie er fremragende, kan ikke overraske, heller ikke at hendes marmelader er glimrende, men havde du forventet dig at finde safran i Toscana? De færreste ved, at safran har været produceret omkring San Gimignano siden middelalderen; i lang tid havde man da også glemt traditionen, som i grunden ikke er synderlig rentabel, for der går let 100 blomster til at lave ét gram safran, så Carmela dyrker dybest set de mange krokus af kærlighed til landet og traditionen. Den er drøj i brug: 0,1 gram er nok til at give farve og smag til en hel liter grappa. Prøv den!

Værelser og pool

Det gamle hus rummer i dag seks gode dobbeltværelser, som alle har eget badeværelse og – med undtagelse af ét – aircondition. De er ikke store, men smagfulde. I haven, der løber hele vejen rundt om huset, finder du alskens krydderurter, borde, stole og en dejlig pool midt mellem oliventræerne. Det er en sand lille, velduftende oase.

Hyggelig og rigtig god restaurant

Carmela har en lille restaurant på gården. Engang imellem kommer små grupper udefra, fordi det er en kendt sag, at maden er bedre end god, men til daglig er spisestedet reserveret de få gæster, som bor på Il Castagnolino. Der er en fast menu hver aften, altid baseret på lokale råvarer og traditionelle opskrifter. Når du har spist her én gang, ved du at kvaliteten er højere end på mange fine restauranter, mens prisen er langt lavere. Carmela laver ikke sin egen vin, men hun har valgt nogle få flasker fra nogle af de bedste naboer, så maden kan blive passende ledsaget.

Hvorfor skal du bo på Agriturismo Il Castagnolino?

Lad mig være ærlig: Hvis du ikke ønsker at bo et sted med mange børnefamilier, er dette et oplagt valg. Nok kan der presses en ekstra seng ind i flere af værelserne, men dette sted appellerer groft sagt til singler og par, ikke til børnefamilier. Kom her for roen, de romantiske omgivelser og den hjertevarme modtagelse.

Min personlige mening om Agriturismo Il Castagnolino?

Jeg elsker Toscana og toscanerne med deres ligefremme, usnobbede, selvironiske indstilling til livet. Det bliver ikke bedre end omkring San Gimignano, hvor jeg mange steder, ikke mindst på Agriturismo Il Castagnolino, bliver modtaget som en del af familien. Jeg vil altid vende tilbage.

Lino

Skiftedag

Fri skiftedag

Inkluderet i prisen

Mindre kæledyr (skal bestilles)
El, gas og vand
Slutrengøring

Betales lokalt

Aircondition (hvis ønsket): 5 € per dag
Middag: 25 € per person
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  741,-

  Il Borgo Centro Vacanze – Guardistallo
  Toscana Italien

  Il Borgo Centro Vacanze, Toscana
  Leder du efter et centralt placeret sted i Toscana med gode lejligheder og pool ? Så tag et kig på Il Borgo Centro Vacanze, der ligger ved Middelalderbyerne Volterra og San Gimignano.