Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Giola – Pozzo della Chiana*

Villa Giola er en lækker med aircondition, stor panoramisk beliggende pool, wi-fi og al anden moderne komfort. Her er plads til hele 20 personer, så du kan invitere hele familien med. 

Villa Giola i Toscana, er den perfekte feriebolig for hele familien. I grunden skulle jeg hellere sige, at der er tale om en villa og et hus til det arbejdende folk, for de to bygninger på grunden husede i sin tid henholdsvis ejerne og formanden for gården. I dag er der ingen forskel på indretning og kvalitet af de to huse, som da også altid udlejes samlet.  

pris pr. nat
Fra 3192,-
pris pr. nat
Fra 3192,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Plads til 20 personer

 • Flot udsigt

 • Perfekt velholdt

Beskrivelse af Villa Giola – Pozzo della Chiana*

Oplev Toscanas små og store byer

Du bor her midt i det mindre besøgte østlige Toscana med gode udflugtsmuligheder til et utal af hyggelige små landsbyer, der bare venter på at blive opdaget. Sølle 7 kilometer væk finder du henrivende Lucignano med maleriske gader og pragtfulde restauranter. Monte San Savino ligger kun 9 kilometer fra Villa Giola og er bestemt også et besøg værd. Og sådan kunne jeg blive ved.

Men her er naturligvis også byer som Siena (55 kilometer), Arezzo (30 kilometer), Cortona (25 kilometer), Montepulciano (25 kilometer), Pienza (35 kilometer) med mange flere, der for længst er blevet opdaget af mange, men stadig har deres helt egen charme. 

Have, pool og masser af udsigt

Udsigten fra husene og den store pool (14 x 7 meter, dybde 120-250 cm) er betagende, så mange stunder vil sikkert gå med at nyde den og det afslappede liv på Villa Giola, og ikke udflugter til alskens byer. Masser af solsenge, parasoller, havepavillon, borde og stole, grill. Der er mange gode grunde til at blive længe i den altid velholdte have. Det altid velholdte præger også de to huse, som ejerne Maria Pia og Alberto med stor omhyggelighed holder i god stand.  

Hvorfor bo i Villa Giola?

Der findes ikke mange villaer, som både har plads til 20 personer, er udstyret med aircondition og som ligger med så flot udsigt. Det er også rart at have landsbyen Pozzo della Chiana med supermarked og restaurant-pizzeria i gangafstand (ca. 1200 meter). 

Min personlige mening om Villa Giola?

Der er ikke mange steder, som er så imponerende, at man tydeligt kan huske dem efter et kvarters besøg for over ti år siden. Villa Giola er undtagelsen, der bekræfter reglen. 

Lino

 

Villa Giolas indretning

Villaens i alt 350 m² er som sagt fordelt på to bygninger.

Casa del Fattore 
ligger i tre plan med indgang i stueetagen. Her finder du en stor stue med spisebord til 16 personer, separat køkken, to soveværelser med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser.

På første sal – niveauforskellene på ejendommen er så store, at der faktisk også herfra er udgang til haven – finder du endnu en stue med udgang til overdækket terrasse og en sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser.

På anden etage finder du et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, begge har eget badeværelse med toilet og bruser. Alle soveværelser er udstyret med aircondition.

Villa Giola 
ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs, køkken-alrum med pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

På første sal er der tre soveværelser med dobbeltseng, alle med eget badeværelse: de har naturligvis alle tre toilet, mens to af dem har bruser, det sidste badekar.  med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med badekar og toilet. Alle soveværelser er udstyret med aircondition.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 13/5 - 23/9 2023
Resten af året min. 7 nætter med fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Håndklæder til pool
Kæledyr ikke tilladt

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Aircondition i soveværelser (hvis ønsket): 100 € per uge
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.