Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

ABA Village Residence Scarlino – Grosseto

Er du til strandferie, så er det ABA Village Residence Scarlino du skal vælge.

ABA Village Residence Scarlino ligger kun få kilometer fra den middelalderlige landsby Scarlino og meget tæt på Toscanas sandstrande.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

3-værelses lejlighed tæt på poolen (6 sovepladser)

Max personer 6

Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med 2 enkeltsenge (der kan sættes sammen til en dobbeltseng). Badeværelse med bruser, Køkken og stue i et med et dobbelt sovesofa samt et møbleret udeområde. Totalt ca  53 kvm. Lejligheden ligger tæt på poolen.

2-værelses lejlighed på. 1. sal (4 sovepladser)

Max personer 4

Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng, Badeværelse med bruser, Køkken og stue i et med et dobbelt sovesofa. Et overdækket balkom der er møbleret.  Total ca  40 kvm.

Studio med terrasse (2+1 sovepladser)

Max personer 3

Studie / 1 værelses lejlighed med en overdækket terrasse udenfor. Her er en dobbeltseng, spisebord til 2 personer, badeværelse samt et køkken med bl.a. ovn. Det er muligt at tilføje 1 person på et sovesofa.

Studio (2+1 sovepladser)

Max personer 3

Studie / 1 værelses lejlighed med et lille udendørs område. Her er en dobbeltseng, spisebord til 2 personer, badeværelse samt et køkken med bl.a. ovn. Det er muligt at tilføje 1 person på et sovesofa.

Stor 3-værelses lejlighed på 1. sal

Max personer 6

Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med 2 enkeltsenge (der kan sættes sammen til en dobbeltseng). Badeværelse med bruser, et lille opbevaringsrum, Køkken og stue i et med et dobbelt sovesofa samt et mindre møbleret terrasse. Totalt ca  60 kvm.

3-værelses lejlighed med udeområde (6 sovepladser)

Max personer 6

Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med 2 enkeltsenge (der kan sættes sammen til en dobbeltseng). Badeværelse med bruser, Køkken og stue i et med et dobbelt sovesofa samt et møbleret udeområde. Totalt ca  53 kvm.

2-værelses lejlighed i stueetagen (4 sovepladser)

Max personer 4

Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng, Badeværelse med bruser, Køkken og stue i et med et dobbelt sovesofa. et møbleret udeområde. Totalt ca  40 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Få km til Middelalderbyen Scarlino.

 • 500 meter fra stranden

 • Tæt på havnen med butikker

Beskrivelse af ABA Village Residence Scarlino – Grosseto

ABA village er godt udgangspunkt hvis du vil kombinere badeferien med oplevelser i det skønne Maremma område i det sydvestlige Toscana.

Oplev Toscanas naturlige attraktioner og besøg naturparken Uccellina, Monte Argentario-området eller besøg nogle af de mere kendte steder som fx Pitigliano, Sovana, Baratti, Scarlino og Populonia, som kun er nogle af de mest interessante og særlige landsbyer, du kan udforske i nærområdet. De små landsbyer i Toscana har en helt særlig stemning og der er oftest en lokal restaurant, der serverer glimrende mad.

Kun ca. 300 meter fra ABA Village Residence Apartments kan du gå ned til den lille havn Scarlino Marina. Her kan du finde et godt udvalg af restauranter, pizzeria, et apotek og nogle butikker. Sidst men ikke mindst, ligger de nærmeste sandstrande kun 500 meter væk.

Indretningen af ABA Village Residence Apartments

ABA Village Residence Apartments med kun 27  lejligheder hyggelige og funktionelle, de er alle udstyret med individuelle klimaanlæg / aircondition, individuel opvarmning, tv, komplet køkken med ovn, privat badeværelse med bruser. Poolen er åben fra maj til midt oktober og har liggestole og parasoller til de varme sommerdage i Toscana. Der findes 8 forskellige lejligheder i forskellige størrelser.

Min mening om ABA Village:

Er de her lejligheder specielt autentiske, næhh det er de ikke, de ligner ganske godt typiske lejligheder ved kysten i Toscana, som de er flest. De er funktionelle, velholdte og da mange af vores kunder efterspørger lejligheder ved kysten, så har vi taget dem med. Til gengæld er der kun 27 lejligheder, så her er ikke tale om gigantiske feriekomplekser – dem lader vi “de andre” om at sælge 🙂

Flemming

Skiftedag

Lørdag

Check-ind / check-ud

16-20:00 / Inden 10:00
Tidlig check in incl. baggage opbevaring mulig.

Inkluderet i prisen

El, gas og vand
Wi-Fi ved receptionen, tilkøb af router til lejligheden for 5 € pr. dag
Aircondition / opvamning
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 150 (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring, Sengetøj/-linned (ugentlig skift) mm  € 15 pr. person. Køkken skal rengøres eller koster det 40 € ekstra
Mindre husdyr 25 € pr. uge (skal bestilles)
Håndklæder til pool 6 € pr. stk.
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  697,-

  Sasso Canaldo – Arezzo
  Toscana Italien

  Sasso Canaldo er et skønt landsted med udsigt over det toscanske landskab. Ønsker du at bo autentisk, og med udsigt

  La Genziana – Arezzo
  Toscana Italien

  La Genziana, Toscana
  Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa La Genziana sig i de skønne toscanske bakker. I Villa La