Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Arnano – Siena

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Ægte vingård

 • Meget for pengene

 • Supercentral beliggenhed i Toscana

Oplev det ægte Toscana på denne lille, charmerende vingård med hjertevarme ejere, som modtager dig i deres lille lokalsamfund.

Du bor her lidt vest for uforlignelige Siena i et naturskønt område præget af bakker, skove, dale og vinmarker. Agriturismo Arnano lægger op til en afslappet ferie i autentiske omgivelser. 

Vingård med traditioner

Værsågod en vaskeægte vingård, hvor du kan bo smukt og afslappet, og hvor du kan købe gårdens vin, olivenolie og den toscanske specialitet vinsanto lige ved døren (”don’t get us started”, som man siger på engelsk: Vinsanto er en passion!). Her er så dejligt og fredeligt, at du risikerer at bruge tiden på ren afslapning og livsnyderi. Et ekstra glas vin? Kokkerere med de fremragende lokale grøntsager fra markedet og det fabelagtige kød fra slagteren? Eller måske rulle et par kilometer ned ad landevejen til nærmeste restaurant? 

Så ufattelig meget at se i området

Og dog er her så uendelig mange oplagte udflugtsmuligheder. Du må ikke undgå at køre de 12 kilometer til Siena mindst et par gange under ferien. I samme afstand har du også den unikke, lille borgby Monteriggione med den perfekte befæstning fra 1200-tallet. Og inden for en times radius har du ”byen med de smukke tårne” San Gimignano, det klassiske Chiantis underskønne vinmarker og bakker, Volterra, Firenze og meget, meget mere.

Have med pool

I den velholdte have finder du en dejlig pool (12 x 6 meter, dybde 100-140 cm) med liggestole og parasoller, og så har du naturligvis også adgang til grill. At sidde her med et glas af gårdens vin i hånden, om det så er i skyggen eller i solen, er ikke den værste måde at tilbringe dagen på.

Lejlighederne på Agriturismo Arnano

De fire lejligheder er typiske for agriturismoer i Toscana. De har klinkegulve, fritliggende bjælker i loftet og er møbleret gedigent og rustikt med solide møbler af lokal produktion. Alle lejligheder har egen terrasse eller reserveret område i haven med bord, stole og parasol til de mange måltider i det fri. Af moderne komfort skal nævnes, at her er wi-fi og vaskemaskine til fælles brug. 

Bemærk: det er muligt at bestille ophold ned til min. 4 nætter mod et gebyr. Det er også muligt at have månedophold i lejlighederne om vinteren. Kontakt os for mere information.

Skiftedag

Lørdag-lørdag
Fri skiftedag mod gebyr i sommersæsonen, og mulighed for ophold fra min. 4 nætter

Check-ind / check-ud

17:00 - 19:30 / afrejse senest kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Ekstra seng: 10 € pr. nat pr. person
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Agriturismo Arnano – Siena

Lejligheden er 57 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser. Lejligheden råder over privat terrasse med bord og stole ved indgangen

Agriturismo Arnano – Siena

Lejligheden er 65 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser. Lejligheden har privat område med bord og stole i haven

Agriturismo Arnano – Siena

Lejligheden er 56 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden råder over privat terrasse med bord og stole

Agriturismo Arnano – Siena

Lejligheden  er 35 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden råder over privat terrasse med bord og stole

Faciliteter

 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo