Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo la Casaccia – Montaione

Vil du bo på landet med stor pool og børnepool i et billedskønt landskab?

Vil du kunne gå til en charmerende middelalderby på et kvarter? Vil du bo midt i Toscana? Så skal du vælge Borgo la Casaccia

total pris
Fra 899,-
total pris
Fra 899,-

Tilgængelige Boliger

Treværelseslejligheden Colli Fiorentini (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Colli Fiorentini er ca. 65 m² stor og ligger på anden etage. Den består af en stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med fire enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Cortona Sangiovese (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Cortona Sangiovese er ca. 60 m² stor og ligger på anden etage. Den består af en stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Chianti Rufina (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Chianti Rufina er ca. 60 m² stor og ligger i to plan med indgang på første etage, hvor der er en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På anden etage finder du et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med fire enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Colli Senesi (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Colli Senesi er 60 m² stor og ligger på første etage. Den består af en stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person, et soveværelse med dobbeltseng, et sovevær else med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Bolgheri (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Bolgheri er 60 m² stor og ligger på første etage. Den består af en stue med køkkenhjørne og to sovesofaer til én person, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Chianti Classico (5 sovepladser)

Max gæster 5

Treværelseslejligheden Chianti Classico er 56 m² stor og ligger i to plan med indgang på første etage, hvor der er en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. På anden etage er der et soveværelse med to enkeltsenge og en sovesofa til én person samt et badeværelse med toilet og håndvask.

Treværelseslejligheden Vernaccia di San Gimignano (6 sovepladser)

Max gæster 6

Treværelseslejligheden Vernaccia di San Gimignano er 60 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er en stue med køkkenhjørne og et badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge samt et soveværelse med to enkeltsenge. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Fireværelseslejligheden Brunello di Montalcino (6 sovepladser)

Max gæster 6

Fireværelseslejligheden Brunello di Montalcino er 85 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af en stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Treværelseslejligheden Nobile di Montepulciano (4 sovepladser)

Max gæster 4

Treværelseslejligheden Nobile di Montepulciano er 53 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Treværelseslejligheden Morellino di Scansano (5 sovepladser)

Max gæster 5

Treværelseslejligheden Morellino di Scansano er 45 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og køjeseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Treværelseslejligheden Carmignano Rosso (5 sovepladser)

Max gæster 5

Treværelseslejligheden Carmignano Rosso er 56 m² stor og ligger i stueetagen og her kan bo 5 personer. Den består af en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med tre enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Toværelseslejligheden Montecucco (4 sovepladser)

Max gæster 4

Toværelseslejligheden Montecucco er 45 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første etage er et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Der er privat terrasse med bord og stole ved indgangen.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Pragtfuldt poolområde

 • Centralt i Toscana

 • Kort gåtur til by

Beskrivelse af Borgo la Casaccia – Montaione

Når du ankommer til Borgo la Casaccia, bliver du modtaget af Francesco, som ejer gården sammen med sine brødre. Han sætter en ære i at hjælpe sine gæster på alle mulige måder, så har du spørgsmål, skal du endelig stille ham dem. Han kan hjælpe med det meste, og så taler han et nydeligt engelsk.

Perfekt beliggenhed

Borgo la Casaccia har virkelig alle kort på hånden, faktisk så mange at det kan være svært at spille de bedste ud først. Men hvis du ønsker at bo sådan, at du let kan køre på udflugter til de mest spændende byer i Toscana, så er beliggenheden perfekt. Det tæller heller ikke ligefrem ned, at der kun er 1300 meter til middelalderbyen Montaione med dens gode restauranter og indkøbsmuligheder.

Lækkert stort poolområde

Kommer du for at slappe af ved en god pool, så kan få andre hamle op med Borgo la Casaccia, som både har en pool til voksne på omkring 25 x 5 meter (dybde 100-220 cm) og en til børnene på 15 x 5 meter (dybde 50-100 cm), som endda er inddelt i to således, at de allermindste har deres egen med det laveste vand.

Stor have med god plads

Den 4600 m2 store have ligger hele vejen rundt om bygningerne og udgør en behagelig blanding af skyggefulde og solbeskinnede områder. Her bevæger du dig rundt mellem frugttræer, cypresser og akacietræer på græsplænerne, hvor der flere steder er opstillet borde og stole til alle gæsters brug.

I kælderen under de imposante bygninger finder du et ”tag-selv-udsalg” med øl, vin og læskedrikke, hvor du frit kan forsyne dig selv og notere det, og så betaler du bare for forbruget ved afrejsen. Og når vi nu er ved det fælles, så er her grillfaciliteter, vaskemaskine, legeplads, bordtennis og wi-fi.

12 dejlige lejligheder på Borgo la Casaccia

Lejlighederne respekterer den traditionelle stil på landet i Toscana med deres gulve i terracotta og lofter med fritliggende bjælker. De er møbleret med gedigne toscanske landmøbler, og de har alle badeværelser med brusekabine og toilet samt køkkenhjørne med fire gasblus, ovn og køleskab. Mange af lejlighederne ligger i stueetagen og har privat terrasse ved indgangen. Hvis du bor på første eller anden etage, har du ikke terrasse i umiddelbar forbindelse med lejligheden, fordi man ikke har villet ændre de oprindelige bygninger fra syttenhundredetallet for meget. Du kan i stedet vælge et af de mange borde med stole, som findes rundt om i haven, mange af dem med smuk udsigt over landskabet.

Min mening om Borgo la Casaccia?

Det er virkelig sjældent, at så mange ønsker til et feriested i Toscana kan gå op på én gang som her. Har man mindre børn, så er en lavvandet pool med til at gøre ferien endnu mere afslappet, men hvis man ikke vil bo på et stort feriecenter, så er der få af dem. Her får du intimiteten og det autentiske med. At kunne gå til en rigtig hyggelig lille by, om det så er for at spise eller købe is, er også så dejligt. Og så er Francesco så sympatisk, at jeg næsten ikke er misundelig på hans charme og gode udseende.

Lino

Chck ind / ud

16:00 - 19:30 / inden 10:00
Ved senere ankomst skal dette aftales på forhånd

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 10/7 - 3/9 2021
Resten af året fra 3-7 nætter, fri ankomstdag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring
Wi-Fi
Pool er åben fra primo maj til ultimo oktober
Brug af grill – incl. grillkul
Babyseng og -stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 8 € per dag
Håndklæder til pool 3 €
Barneseng: 35 € per uge (skal bestilles)
Delt vaskemaskine 3 € pr. vask
Små kæledyr 60 € pr. uge (skal bestilles)
Køkken skal rengøres inden afrejse, ellers 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Børnepool
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.208,-

  Villa Anna – Giulianova
  Toscana Italien

  Oplev skønne Toscana, når du bor i Villa Anna. Når du bor i Villa Anna, bor du med en skøn