Stay LocalStay Local
Glemt password?

Podere Orizzonte – Monte San Savino

Malerisk gammel gård beliggende på en bakketop og kun en kort gåtur fra en smuk middelalderby. Tre lækre lejligheder med private terrasser, pool og masser af udsigt.

Du får idylliske omgivelser for alle pengene på Podere Orizzonte. Du bor her med blot 1400 meters gang til det historiske centrum af den pittoreske lille by Monte San Savinos historiske centrum, hvor du finder gode spisesteder, charmerende caféer og alle slags butikker. Men du finder nærmeste restaurant betydelig tættere på, så hvis du husker en lygte, er der ingen grund til at overveje, hvem der ikke skal drikke vin til middagen.

Gode udflugtsmuligheder

Når talen nu er på udflugter, så er mulighederne mange, også inden for helt behagelig køreafstand. Det er fristende at tage turen den 45 kilometer til Siena, de 30 kilometer til Montepulciano og de 25 kilometer til Arezzo. Men glem ikke de små, ukendte perler af byer i nærområdet: På ganske kort tid kan du opleve Lucignano, Foiano della Chiana, Sinalunga og mange flere hyggelige småbyer, hvor du oplever hele den toscanske charme uden at være i selskab med alle de andre turister.

Velkommen til Podere Orizzonte

Men tilbage til Podere Orizzonte. Gårdens ejere Manuela og Daniele bor selv i nabohuset, og de står til rådighed med hjælp og vejledning. De sørger også for, at lejlighedernes høje standard (som naturligvis inkluderer wi-fi) altid vedligeholdes, og de har æren for de usædvanlig godt udrustede køkkenfaciliteter i lejlighederne.

I den frodige have, hvor solrige områder veksler med skyggefulde zoner under de mange træer, finder du en stor havegrill og en pool på 10 x 5 meter (dybde 80-170 cm) med tilhørende solsenge og parasoller. Under åben himmel har hver lejlighed også sin egen udeplads med bord og stole til måltiderne i det fri.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 29/6 – 31/8 2019

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 50-60 € per lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Podere Orizzonte, Toscana

Lejligheden er 35 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med åbent køkken (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) og brændeovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord og stole ved indgangen

Podere Orizzonte, Toscana

Lejligheden er 45 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med åbent køkken (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord og stole ved indgangen

Podere Orizzonte, Toscana

Lejligheden er 70 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stor stue med åbent køkken (fem gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) og brændekomfur, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat havepavillon med bord og stole

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo