Kom på billig ferie med en autocamper

Kør-selv ferien til Italien, kan du krydre med en autocamper.

Sponseret indhold

Kom på billig ferie med en autocamper

En autocamper er et oplagt valg, hvis man gerne vil på ferie uden at skulle betale for dyre hoteller. Det giver frihed til selv at bestemme, hvor man vil hen, og det er en billig måde at rejse på. Autocamperen kan bruges som transportmiddel såvel som overnatningssted. Med en autocamper har man mulighed for at opleve landet fra køretøjet og frit bevæge sig rundt i Danmark eller andre steder i verden, fx til Italien. Man kan planlægge sin tur ned til mindste detalje eller tage den dag-for-dag – begge dele er muligt med en autocamperferie. Hos Mycamper.com kan man leje autocampere fra private i Danmark, Sverige, Finland, Norge eller Sverige. Mycamper.com er en deleplatform, hvor man ikke bare kan leje autocampere. Er man selv ejer af en autocamper, kan man leje den uden gennem Mycamper.com og hjælpe andre med at komme på billige og oplevelserige ferier.

Opdag endnu mere af verden med en autocamper

En autocamper er et fantastisk middel til at opdage verden på. Med en autocamper har man friheden til at rejse, hvor man vil, når man vil, og det er en helt unik måde at opleve verden på. Man kan planlægge sin egen rute og stoppe præcis, hvor det passer én. Desuden kan man spare penge ved at booke overnatninger i autocamperen fremfor hoteller eller lejligheder. Autocamperen giver også muligheden for at køre langsomt og nyde landskabet undervejs – såsom bjerge, skove eller strande – som du ikke ville have set fra et fly eller tog.

En ferie behøver ikke at bryde budgettet

En autocamper er et fantastisk valg, hvis man gerne vil på ferie uden at bryde budgettet. En autocamper giver mulighed for at køre rundt og se verden, mens man har alle sine bekvemmeligheder med sig. Man kan spare penge ved ikke at skulle booke hoteller eller leje en bil, da det hele er inkluderet i autocamperen. Derudover kan man også spare penge på mad, da man har et fuldt udstyret køkken med. Det betyder, at man kan lave sin egen mad og undgå dyre restauranter. Endelig er der også mange gratis campingpladser rundt omkring, som giver muligheden for at overnatte uden at skulle betale noget. Alt dette gør autocamperen til et godt valg for dem, der ønsker en billig ferie uden at gå på kompromis med komforten.

Ingen begrænsninger når man er på ferie med en autocamper

Når man er på ferie med en autocamper, er der ingen begrænsninger for, hvor man kan tage hen. Dette giver en helt unik frihed og fleksibilitet, som man ikke får med andre former for transport. Man kan planlægge sin egen rute og stoppe lige præcis der, hvor det passer en bedst. Man har muligheden for at se nye steder og opleve nye ting, som man måske ikke ville have haft muligheden for at se eller opleve på andre måder.

Pris pr. nat fra
1.439,-

Villa Arcobaleno – San Giustino Valdarno*
Toscana Italien

Villa Arcobaleno er det rette valg, hvis du ikke kan få udsigt nok. Her er der plads til 10 personer og al den komfort, du kan ønske dig til en vellykket ferie i Toscana
Pris pr. nat fra
3.584,-

Villa degli Olivi – Castiglion Fiorentino*
Toscana Italien

Villa degli Olivi, Toscana
Villa til 15 personer med privat pool, wi-fi og tennisbane beliggende fredfyldt og smukt halvanden kilometer uden for den charmerende by Castiglion Fiorentino.
Pris pr. nat fra
1.877,-

Villa Fonte all Oppio – Pienza
Toscana Italien

Villa Fonte all Oppio, Toscana
Villa med plads til 13 personer, pool og en næsten ufattelig flot udsigt. Du befinder dig kort uden for den bedårende lille perle af en renæssanceby Pienza, der emmer af hygge, romantik … og ost