Marche - Udflugter i det ukendte Italien

Det kan godt være du ikke kender Marche, men der er masser af gode oplevelser i vente!

Læs om udflugter i Marche herunder.

Mangler du ideer til udflugter i regionen Marche ? Her i det østlige Italien, findes alt fra nogle af Europas største drypstenshuler, imponerende slotte, lækker vin og gyldne sandstrande. Vi har nogle forslag til udflugter i Marche til dig.

Udflugt til dypstenshulerne Grotte di Fransassi i Marche

De er ikke så kendte i Danmark, men Grotte di Fransassi drypstenshulerne er intet mindre end fantastiske! På en varm sommerdag er det en ren brise at tage en tur rundt i hulerne hvor temperaturen ligger konstant på 14C. De hvide og lyserøde stalamitter og stalakitter står som statuer og hænger som gardiner overalt i hulerne. Og inderst mødes de i krystalklare underjordiske søer. Du har her muligheden for at se en af naturens mest vidunderlige bygningsværker!

Gotte di Fransassi kan du komme til både med bil og tog, du skal bare finde til Genga. Fra parkeringspladsen kan du enten gå op igennem nationalparken til grottens indgang, eller tage en bus. Tager du turen den ene vej til bens, kommer du også igennem den fine lille by San Vittore.

Turen rundt i Grotte di Frasassi foregår i grupper med guide. Det tager ca. 75 minutter at se de imponerende drypstenshuler, og du kan godt glæde dig! Er du kuldskær så tag en sweater med – og kommer du om sommeren så anbefaler vi at du lader klipklapperne blive hjemme. Der drypper vand alle steder i hulerne og stenene er våde, så de kan let blive glatte at gå på.

Pesaro

Casamare Gabicce Marche

Vil du gerne bo ved havet, men stadigvæk på et autentisk sted, så er Residence Casamara Gabicce lige stedet. Der findes ikke mange steder, som kan levere begge ting, nærhed til stranden og det hyggelige og dejlige sted som er virkeligt autentiske italiensk

Pris pr. nat fra513,- VÆLG

Udflugt til Gradara Borgen

Borgen Gradara har den mest fantastiske udsigt – her 142 meter over havets overflade kan du se hele området, og på en god dag også havet. Det er italiensk renæssance arkitektur når det er bedst.
Det er ikke uden grund at Gradara er den mest besøgte attraktion i Marche!

Borgen – eller slottet om du vil – er indrettet som museum. Når først du er nået inden for de yderste af murene vil du opdage at der ligger den hyggeligste lille by godt gemt. Her er masser af cafeer og restauranter i alle prislag, så når du har trasket de stejle gader tynde og benene er blevet trætte efter alle trapperne, så er her god mulighed for at slappe af og nyde din italienske ferie.

Gradara med den gode udsigt ligger cirka midt mellem San Marino og byen Pesaro, tæt på kysten og er bestemt en udfluft værd nu når du er i Marche.

Videoen "Between heaven and earth" dedikeret til Gradera området i Marche

Og nu vi taler om kysten i Marche, så finder du masser af skønne palmer og strandboulevarder i Riviera della Palme. Du finder ikke mindre end 7-8000 palmer på strækningen langs kysten. Især byen San Benedetto del Tronto er berømt for sin gode strand og hyggelige strandpromenade som er næsten 4 km lang. Her er alt hvad du skal bruge til en hyggelig og autentisk italiensk badeferie!

Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

Pris pr. nat fra1.294,- VÆLG

Et udvalg af ferieboliger i Marche

Villa Casale Luisa i Marche
Pris pr. nat fra2.039,-

Villa Casale Luisa – Castelraimonto
Marche Italien

Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

Villa Panorama Marche

Villa Panorama – Marche
Marche Italien

Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.