Privat kok i ferieboligen i Italien

Drømmen om det Italienske måltid på din ferie lever hos rigtigt mange. Du gør Stay Local drømmen til virkelighed – du kan nu bestille din egen private kok på din ferie, til en eller flere af ugens måltider. 

Privat kok i din feriebolig i Italien ?

Villaen er bestilt og familien er klar til den ultimative sommerferie, villa med privat pool i fx. Toscana eller Umbrien. Med hvad med maden på ferien. Alle villaer har godt nok et køkken, der er mere eller mindre veludstyret, men ikke alle gider lave mad hver dag. Selvfølgelig skal de lokale restauranter frekventeres, og den lækre italienske mad og vin smages med velbehag – og så alligevel. Du bor i det land i verden, med måske det bedste køkken, ville det så ikke være ideelt hvis du krydrede ferie med et køkken trick eller to? Det er 100% dit valg. Herunder er der menu valg for din egen madmor eller private kok. Er du til et madlavningskursus så se lige her.

Derfor vil det være oplagt at bestille din helt egen kok, der kommer ud til din villa eller feriebolig og laver en lækker traditionel 4 retters menu, som det er kutyme i Italien. Det eneste du skal gøre, er at bestille den hos os, og beslutte dagen og menuen, så klarer vi resten. Vi har en helt særlig aftale med Allessandro, der er kok som personligt kommer ud til jer.

Din egen madmor og middagen er serveret

Stay Local har vores egen madmor, det er Alessandro, som der godt nok ikke er meget mor over, men han er til gengæld en dygtig kok. Du bestemmer selv om Alessandro skal lære dig at lave hjemmelavet pasta og den lækre italienske tomatsovs – eller om du foretrækker at bare sætte dig til bordet – herunder kan du se alle mulighederne.

Privat kok eller madlavningskursus – kontakt os her





    Hvor kører kokken hen i Italien?

    Italien er et stort land, derfor er det nogle fysiske begrænsninger for, hvor Allessandro kan køre hen. Han opererer i området som du kan se på kortet her ved siden af. Der drejer sig om området det sydlige Toscana og Østlige Umbrien – helt præcist i firkanten mellem Città di Castello (Umbrien) til Montalcino (Toscana) og fra Bibbiena (Toscana) til Fabro (Umbrien). Bor du i en villa udenfor dette område, så skriv endelig også til os, for vi har andre samarbejdspartnere i Italien, der også kan tilbyde en privat kok.

    Privat kok i Italien
    madlavningskursus privat kok Italien

    Hvad er med i prisen på din private kok?

    Allessandros job består i at indkøbe ingredienserne der skal bruges til den menu i har bestilt. Herefter laver han maden i køkkenet i jeres egen feriebolig. Bordet dækkes, maden serveres gerne ledsaget af en lille forklaring af hvad i skal spise (på engelsk), og endelig ryddes der op efter maden.  Hvis i bestiller madlavningskurset, så har i muligheden for at lære at lave hjemmelavet Toscansk pasta mm. lavet af jer i fællesskab, og serveret af Allessandro. Han kommer ud til både private villaer, agriturismoer, vingårde og almindelige ferielejligheder. 

    Allessandro har arbejdet som personlig og privat kok i mere end 5 år, og har dermed en god erfaring i at komme ud i nye køkkener og lave maden. Han kan også hjælpe med morgenmads arrangementer eller frokost arrangementer efter aftale.

    Hvilken menu kan din private kok lave?

    Herunder er hele menukortet (på engelsk), så undgår vi misforståelser. Menuen er opdateret pr. 1. maj 2024:

    Almindelige typiske toscanske menuer

    TYPICAL TUSCAN DINNER MENU 1:
    – Appetizer – Pappa al pomodoro with herb aromatized ricotta cheese (soft mix of Tuscan bread, peeled tomatoes, onions and basil with ricotta cheese on top);
    – First course – Tagliatelle with Tuscan ragu;
    – Main course – Roasted chicken with roasted potatoes;
    – Dessert – Panna cotta with strawberry sauce.

    TYPICAL TUSCAN DINNER MENU 2:
    – Appetizer – Mixed bruschettas (4 slices of crispy tuscan bread with various typical dressings like chicken liver patè, sautéed porcini mushrooms, tuscan cabbage and pork lard, baked pecorino cheese);
    – First course – Pici with aglione sauce (typical Tuscan fresh pasta with tomato and typical garlic sauce);
    – Main course – Sliced Chianina veal with mixed salad;
    – Dessert – Tiramisu.

    TYPICAL TUSCAN DINNER MENU 3:
    – Appetizer – Zucchini in dolce e forte (Fast-stewed zucchini with tomato sauce enriched with pine nuts, raisins, anchovies and capers);
    – First course – Ravioli stuffed with ricotta cheese and spinach with butter and sage sauce;
    – Main course – Roasted pork loin with stir-fried seasonal vegetables;
    – Dessert – Rustic cake with custard and pine nuts.

    TYPICAL TUSCAN DINNER MENU 4:
    – Appetizer – Panzanella (typical raw salad with tuscan bread, fresh tomatoes, cucumbers, onion and basil);
    – First course – Gnocchi with white Chianina veal ragu;
    – Main course – Baked stuffed zucchini with pork meat and fresh herbs with typical beans;
    – Dessert – Zuppa inglese (typical sponge cake with custard and bitter liqueur).

    TYPICAL TUSCAN MENU 5:
    – Appetizer – Ham, melon and mozzarella cheese skewers
    – First course – Tagliatelle with tuscan sausage and eggplant sauce
    – Main course – Grilled pork fillet with roasted onions
    – Dessert – Cheesecake with seasonal fruit jam

    TYPICAL TUSCAN MENU 6:
    – Appetizer – Mix of baked crostini with seasonal dressings
    – First course – Gnocchi with basil pesto sauce
    – Main course – Baked veal rib eye steak with stir fried spinach
    – Dessert – Stir ricotta cheese with caramelized peaches

    TYPICAL TUSCAN MENU 7:
    – Appetizer – Baked stuffed tomatoes with crispy breadcrumbs and herb
    – First course – Pici with crispy pork belly, pecorino cheese sauce, black pepper and chives
    – Main course – Peposo dell’imprunetina with potato purée (stewed veal with black pepper, garlic and bay leaf)
    – Dessert – Apple cake with ice cream

    TYPICAL TUSCAN FISH MENU:
    – Appetizer – Crostone with zucchini pesto, burrata and anchovies
    – First course – Tagliolini with prawns and lemon sauce
    – Main course – Salmon trout with citrus and stir fried seasonal vegetables
    – Dessert – Seasonal fruit salad

    Prisen er i bunden af artiklen. Der er 1 flaske vin og 2 flasker vand inkluderet pr. 3 personer.

    Moderne og fancy menuer

    Vores kok Alessandro har lavet 3 menuer, kaldet moderne og fancy, der er lidt mere up to date tidsmæssigt – Toskansk fusions køkken kan man kalde dem med et moderne ord, og virkeligt lækre.

    MODERN AND FANCY DINNER MENU 1:

    – Appetizer – Zucchini (or potatoes and leeks) flan with pecorino cheese sauce;
    – First course – Red beet and goat cheese risotto;
    – Main course – Sliced duck breast with syrah wine sauce and stir-fried chicory;
    – Dessert – Millefeuille with seasonal fruit and chantilly custard.

    MODERN AND FANCY DINNER MENU 2:
    – Appetizer – Tempura fried vegetables with Mediterranean sauce;
    – First course – Potatoes stuffed ravioli with duck ragu;
    – Main course – Grilled pork fillet seasoned with aromatic salt with fennel and orange salad;
    – Dessert – Semifreddo with peaches and amaretti.

    MODERN AND FANCY DINNER MENU 3:
    – Appetizer – Panna cotta with Parmesan cheese, crispy bread and truffle;
    – First course – Tagliolini with truffle sauce;
    – Main course – Grilled lamb loin glazed with honey and thyme with stir fried seasonal vegetables;
    – Dessert – Chocolate cake with fresh berries sauce.

    Prisen er i bunden af artiklen. Der er 1 flaske vin og 2 flasker vand inkluderet pr. 3 personer.

    Typisk Toscansk barbeque dinner menu

    Er i mere til grill, så er der en mulighed for at vælge en 3 retters barbeque menu.

    – Appetizer – Mix of Tuscan delicacies like crostini (chicken liver pate, hot chili tomato sauce and mushrooms sauce), pecorino cheese with various jam and honey and typical cold cuts
    – Main course – Typical Tuscan barbecue mix with pork belly, sausages, ribs and loin, veal entrecôte and lamb OR Chianina veal steaks (instead of veal entrecôte and lamb), one steak every 3-4 persons to share, both options comes with salad and roasted potatoes;
    – Dessert – Tiramisu OR Panna cotta with strawberry sauce.

    Prisen er i bunden af artiklen. Der er 1 flaske vin og 2 flasker vand inkluderet pr. 3 personer.

    Bemærk: Vi tager forbehold for evt,. uforudsete prisstigninger på kød.

    3 retters menuer

    For dig, der er knapt så sulten, kommer der her et udvalg af 3 retters menuer.

    TYPICAL TUSCAN THREE COURSES DINNER MENU 1:
    – Appetizer – Pappa al pomodoro with herb aromatized ricotta cheese (soft mix of Tuscan bread, peeled tomatoes, onions and basil with ricotta cheese on top);
    – First course – Tagliatelle with Tuscan ragu;
    – Main course – Roasted chicken with roasted potatoes.

    TYPICAL TUSCAN THREE COURSES DINNER MENU 2:
    – Appetizer – Mixed bruschettas (4 slices of crispy tuscan bread with various typical dressings like chicken liver patè, sautéed porcini mushrooms, tuscan cabbage and pork lard, baked pecorino cheese);
    – First course – Pici with aglione sauce (typical Tuscan fresh pasta with tomato and typical garlic sauce);
    – Main course – Sliced Chianina veal with mixed salad.

    TYPICAL TUSCAN THREE COURSES DINNER MENU 3:
    – First course – Ravioli stuffed with ricotta cheese and spinach with butter and sage sauce;
    – Main course – Roasted pork loin with stir-fried seasonal vegetables;
    – Dessert – Tiramisu.

    TYPICAL TUSCAN THREE COURSES DINNER MENU 4:
    – First course – Gnocchi with white Chianina veal ragu;
    – Main course – Baked stuffed zucchini with pork meat and fresh herbs with typical beans;
    – Dessert – Panna cotta with strawberry sauce.

    Prisen er i bunden af artiklen. Der er 1 flaske vin og 2 flasker vand inkluderet pr. 3 personer.

     

    Vegetariske menuer

    Der er mulighed for at erstatte en kødret med en vegetarisk mulighed. Herunder er der vores vegeratiske retter som frit kan sammensættes sammen med en af de menuer der er vist ovenfor.

    VEGETARIAN APPETIZER:
    – Bruschettas with seasonal fresh greens;
    – Potatoes and leeks flan with cheese sauce.

    VEGETARIAN FIRST COURSES:
    – Tagliatelle with hot chili tomato sauce;
    – Gnocchi with fresh cherry tomatoes, basil and pine nuts.

    VEGETARIAN MAIN COURSES:
    – Baked zucchini stuffed with spring vegetables with typical beans;
    – Eggplants parmigiana with stir-fried seasonal vegetables.
    – Omelette with pecorino cheese and roasted potatoes.

    Priser på privat kok

    – 720 kr. per person for de typiske toscanske 4 retters menuer
    – 820 kr. per person for den moderne 4 retters menu
    – 995 kr. per person for BBQ menuen
    – 640 kr. per person for 3 retters menuerne

    Børn under 4 spiser gratis og børn fra 4 år til 11 år (under 12 år) får menuerne til halv pris.

    Har du bestilt feriebolig hos Stay Local, er der 100 kr. i rabat pr. person på voksenmenuerne og 50 kr. på børnemenuerne.

    Prisen inkluderer: tid til shopping, ingredienser, kok til at forberede og servere middagen, ingredienser som i menuen ovenfor, rengøring af køkkenet og opvask, 2 flasker vand samt 1 flaske vin pr. 3 personer, cola eller fanta til børnene. Det er muligt at kombinere to menuer i samme bestilling ved minimum 4 personer.
    Kokken ankommer to timer før den krævede middagstid hvor i skal være hjemme, så i kan lukke ham ind.

    Transport og Kørsel er inkluderet, hvis i bor indenfor det område, som han opererer i (se kort), ellers kommer der et brændstoftillæg på 300-600 kr. for en returkørsel (kan variere afhængig af distancen)

    Bestilling foregår ved enten at benytte vores kontaktformular øverst, eller helt simpelt ved at sende os en mail på info@stay-local.dk, så arrangerer vi dato, tidspunkt og menuer med Alessando. Du betaler når bestillingen er bekræftet.

    madlavningskursus privat kok Italien

    Agriturismo'er i Toscana

    Tenuta La campana, Toscana
    Pris pr. nat fra630,-

    Tenuta la Campana – Asciano
    Toscana Italien

    Tenuta la Campana ligger pragtfuldt i bakkerne syd for Siena. Den klassiske toscanske herregård har masser af plads inde og ude, pool, restaurant, tennisbane og betagende udsigt